≫ 

Milošević dočekan kao car u Olimpiji, Mandarić poručio: "Svi postali nebitni kad se Savo pojavio"

Bivši trener Partizana predstavljen u Ljubljani kao novi šef stručnog štaba

  • 19
Savo Milošević Foto: MN Press

Novu epizodu u svojoj karijeri započeo je Savo Milošević. Posle turbulentnog mandata u Partizanu, koliko teškog, toliko i poučnog i uspešnog, i odmora koji je potom usledio, Savo je oberučke prihvatio novi izazaov - poziv ljubljanske Olimpije.

Milošević je u četrvtak promovisan u novom klubu, izneo je svoje impresije o Ljubljančanima, a posebno su odjeknule reči gazde kluba Milana Mandarića, koji je biranim izrazima pričao o novom treneru ekipe.

- Mogu samo da kažem da je ovo veoma važan dan za Olimpiju. Doveli smo čoveka iz samog vrha fudbalske piramide, koji je imao fantastičnu karijeru, i kao igrač i kao trener - impresioniran je Mandarić dolaskom Miloševića.

Patron Ljubljančana istakao je u prvi plan Savine ljudske kvalitete.

- Najvažnije od svega je da je Savo dobar čovek, tako da Olimpija sa njim zaista ide u pravom smeru. Sve ovo se desilo nakon razgovora sa nekolicinom kandidata, a kada se pojavila opcija da Milošević bude naš lider, svi ostali su pali u drugi plan. Posvetio sam se tome da nam dođe i zaista mi je drago što je Savo prihvatio moj poziv - kaže Mandarić, prenose slovenački mediji.

Lepe reči na račun novog poslodavca izneo je i Savo:

- Pre svega, želeo bih da zahvalim gospodinu Milanu Mandarića i svim ljudima u klubu na toploj dobrodošlici. Takođe i svima ovde u Ljubljani. Zaista se osećam kao kod kuće. Došao sam sa velikim motivom i željom da nešto uradim i popravim neke stvari iz prošlih godina. Ujutro sam upoznao sve igrače i članove stručnog štaba. Rade kao dobra, homogena grupa, što je veoma važno, jer je bez takve atmosfere u svlačionici teško bilo šta učiniti. Međutim, na osnovu onoga o čemu smo razgovarali i sa predsednikom i sa direktorima, znam da je ovo jedan dobar tim momaka, dobrog karaktera - što je veoma važno - rekao je Milošević.

Video: Savo zapevao na Mitrovićevoj svadbi, ispratili ga Ljajić, Mladenović i Rajković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    17. jun 2021 | 20:42

    Ja kao zvezdaš želim Savi sreću i uspeh.Mislim da je dobar trener ali u partizanu nije imao prave ljude za saradnju.

  • Papilon

    17. jun 2021 | 21:09

    Sad kad napravi bum sa Olimpijom a ovamo ga oterase Vazura i Vucela.

  • Alan Ford

    17. jun 2021 | 21:23

    Bravo Savo i mnogo srece u Olimpiji jer je zasluzila. Idemo u nove pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA