≫ 

Vasić: Izvukle smo nemoguće protiv Italije

Srbija je posle preokreta i produžetka pobedila Italiju 86:81 u prvom kolu Evrobasketa u okviru grupe B

  • 1
Sonja Petrović košarkašica Srbije Foto:MN Press

Košarkašica Srbije Sonja Vasić ističe da je tim u prvom meču na Evropskom prvenstvu protiv Italije pokazao mnogo loših stvari.

Srbija je posle preokreta i produžetka pobedila Italiju 86:81 u prvom kolu Evrobasketa u okviru grupe B.

- Bilo je mnogo loših stvari. To je i posledica toga što nismo imale mnogo utakmica u pripremama. Bukvalno je bilo, hajde da odigramo prvu utakmicu da vidimo gde smo. Sad vidimo da nismo baš na dobrom mestu. Ali, barem znamo da imamo mnogo stvari da ispravimo - rekla je Vasić posle meča za sajt KSS-a.

Krilna košarkašica bila je jedna od ključnih igračica u trijumfu, pošto je susret završila sa dabl-dabl učinkom od 27 poena, 13 skokova i sedam asistencija

- Svaka devojka je dala poslednji atom snage, svaka je bila spremna kada bi ušla sa klupe. Izvukle smo nemoguće. Zato se nadam da nam je ovo neki vetar u leđa i da smo u ovom trenutku porasle kao tim još više. Stvarno imamo mnogo stvari na kojima treba da radimo. Barem da se sada pet minuta radujemo što smo pobedile. Pokazale smo toliko slabosti da će svako pomisliti da može da igra sa nama. Protiv Grčke sve moramo da damo jedan korak više, da pokušamo da što više devojaka uključimo u igru - zaključila je Vasić.

Video: Kokoškov: Žao mi je, poštujem odluku Posle Jokića još 2 srpska NBA igrača odjavila reprezentaciju!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA