≫ 

Nesvakidašnje poruke u Engleskoj: Navijači Evertona uvredama i psovkama Benitezu "oblepili" Gudison

Pitanje je da li će na taj način uspeti da promene mišljenje uprave kluba

  • 0
Rafa Benitez

Foto: Youtube / Printscreen

Kako stvari stoje, Rafa Benitez postaje sve ozbiljniji kandidat da preuzme Everton. Vlasnik kluba, Farad Moširi zakazao je sastanak sa Špancem na kojem će se dogovoriti svi detalji, ali ne deluje da će ovaj izbor dobro proći među navijačima, koji su već razočarani odlaskom Karla Anćelotija u Real Madrid.

Pregovori sa Nunom Espiritom Santom su propali na veliku žalost Karamela, pa je nekadašnji trener Liverpula postao prvi kandidat za posao. Ne mogu sve pristalice ovog kluba da pređu preko toga da je Benitez dugih šest godina sedeo na klupi Redsa.

Navijači su zato želeli da stave na znanje upravi kluba da se ne slažu sa dovođenjem Beniteza. Zbog toga su ispred stadiona okačili transparente na kojima su ispisane uvrede španskom treneru, a na kojima se mogu videti i psovke.

- Benitez nije dobrodošao. Rafa, od***i... - između ostalog je okačeno ispred zdanja Evertona.

 

Videćemo da li će navijači i ovoga puta imati nekakvu ulogu u odluci da se Benitez dovede, odnosno ne dovede u klub. Ako se to kojim slučajem desi, ne bi bilo čudno da na Gudisonu naredne sezone čujemo zvižduke.

Vicešampioni sveta Hrvati pod imperativom su pobede danas (18.00) protiv Češke, posle poraza od Engleza u prvoj rundi. Česi su savladali Škotsku, ali nisu bili ubedljivi. Kvota na Hrvatsku je 2,30, na Češku 3,35, a na iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Češka.

Video: Dileta Leota žarila i palila na prvoj utakmici na Euru: Bodrila Italiju sa dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA