≫ 

Inter u velikom problemu: Eriksen ima ugovor do 2024. godine, a verovatno neće nikada igrati u timu

Razlog je defibrilator, koji nije dozvoljen u Seriji A

  • 3
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen

Foto: Tanjug/AP

Na svu sreću, Kristijan Eriksen preživeo je najteže trenutke nakon što je kolabirao na terenu tokom meča između Danske i Finske. Fudbaleru Intera nakratko je bio nestao i puls, ali je on povraćen adekvatnom akcijom doktora, koji su ga na kraju povratili i odvezli u bolnicu na dalji oporavak.

Iako mnogi trenutno ne misle o tome, postavlja se pitanje da li bi Kristijan Eriksen uopšte mogao da nastavi svoju karijeru nakon svega što mu se desilo u Kopenhagenu. Predsednik italijanske Asocijacije sportskih kardiologa, Lucijo Mos otkrio je sve o ovoj temi u intervjuu za Radio Punto Nuovo.

- Neke stvari uvek mogu da promaknu, čak i prilikom najpažljivijih pregleda, zato što se oni obavljaju periodično. Ovakav problem može da nastane između dva regularna pregleda. Italijanska pravila po ovom pitanju su najstriktnija na svetu, zbog čega je broj mrtvih na terenima značajno manji nego u nekim drugim zemljama. Protokoli su striktni, tako da je realno da Eriksena nećemo videti u italijanskim takmičenjima ikada više - rekao je doktor Lucijo Mos.

Danac se oporavlja i oseća se dobro, uzimajući u obzir sve što mu se desilo. Ima ugovor sa Interom do sredine 2024. godine, zbog čega nije jasno šta će se desiti sa njim u daljem toku karijere i da li će uopšte nekada kročiti na teren.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    18. jun 2021 | 13:20

    Pa razlaz, advokati i osiguranje znaju kako i šta.

  • Mitar

    18. jun 2021 | 17:29

    U cemu je problem? Obostrani raskid ugovora, momku dati da vodi neki omladinski klub i to je to. Zivot nema cenu

  • Boki

    19. jun 2021 | 08:41

    Sve ce to osiguranje da plati, nece Inter propasti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA