≫ 

Šampioni sveta Francuzi neće na Olimpijske igre

Klubovi ne žele da puste igrače na ovo takmičenje

  • 0
Euro 2020, fudbal Francuska - Nemačka Foto: Tanjug/AP

Povratak francuske fudbalske reprezentacije na Olimpijske igre nakon 25 godina odsustva pretvorio se u zagonetku. Mnogi klubovi odbijaju da puste svoje igrače, a menadžer Silvain Ripol u ovom trenutku čak nema ni početni postavu.

Selektor Francuza je u više nego složenoj situaciji prema informacijama Parižana. Silvain Ripol ima vremena do 30. juna, dva dana nakon dolaska na pripreme da saopšti svoju grupu od 18 igrača, ne računajući četiri rezervista.

Problem koji muči trenera francuskog U21 tima je taj što nema dovoljno igrača na raspolaganju prema rečima francuskog lidera.

Štaviše, ovi igrači mogu biti izabrani samo sa liste od 50 igrača koji su već poslati FIFA-i i Međunarodnom olimpijskom komitetu od 19. maja.

Ipak, prema francuskom lideru koji se poverio Parižaninu:

- Na ovom spisku nema dovoljno igrača na raspolaganju da se napravi tim, a kamoli konačni spisak. - rekao je Ripol

Ripolli je suočen sa pravom zagonetkom. Svakako mu treba 18 igrača, ali pre svega igrači na svakoj poziciji. Trenutno to nije slučaj.

Francuzi su protiv Nemačke pokazali da su jedna od najjačih reprezentacija na EURO, ako ne i najjača, i Mađari danas (15.00) ne bi smeli da im predstavljaju veliki problem. Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&2-3 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Francuska.

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA