≫ 

Partizan vodi petoricu klinaca na pripreme: Da li se među njima krije neki novi Vlahović, Pavlović?

Bilo je planirano da i Momčilović bude uz najjaču selekciju, ali ga je povreda sprečila da se nađe na spisku

  • 4
semed bazdar

Foto: MN Press

Petorica mladih fudbalera iz omladinske škole i filijale Teleoptika biće na spisku prvog tima Partizana za drugu fazu priprema, koje će biti održane u slovenačkom Ptuju, od 24. juna do 9. jula. Broj mladih nada je, silom prilika, smanjen za Miljana Momčilovića, koji se nedavno povredio i čeka ga duži oporavak.

Na spisku se nalaze jedan čuvar mreže - Lazar Slavković (2002) koji je do skora branio mrežu Teleoptika u Srpskoj ligi Beograd. Mladi golman ima i reprezentativni kalibar pošto je branio boje mlađih kategorija Srbije, pa se u Humskoj nadaju da će mu vreme provedeno sa seniorima koristiti za budućnost.

Potom, centralni defanzivci Mateja Đorđević (2003), takođe član omladinske selekcije, koju predvodi Nenad Brnović, kao i Luka Subotić, koji je u protekloj sezoni branio boje filijale crno-belih Teleoptika.

mateja đorđević

Foto: partizan.rs

Na pripreme sa najjačom selekcijom će dva napadača - Marko Milovanović (2003), koga je Stanojević trajno prekomandovao u prvi tim pre mesec i po dana, ali je nastavio da igra mečeve za omladince, kao i član kadetske selekcije Samed Baždar (2004), kome je u završnici sezone čak pružena šansa i da debituje u prvom timu, jer se radi o vanserijskom talentu.

marko milovanović

Foto: partizan.rs

Rekosmo već da bi se na spisku sigurno našao i defanzivni vezista Miljan Momčilović, član Teleoptika, ali je mladi igrač povredio ligamente skočnog zgloba na prvom meču baraža za ulazak u Prvu ligu, zbog čega nije igrao u revanšu i predstoji mu oporavak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA