≫ 

Mesi kad asistira, gađa "u trepavicu": Gaučosi slave svog boga, Argentina dobila derbi grupe

Lider Argentinaca jednim potezom rešio meč sa Urugvajcima

  • 3
lionel mesi

Foto: Tanjug/Ap

Fudbalska reprezentacija Argentine bila je najbolja kad je bilo najpotrebnije, savladala je Urugvaj u derbiju grupe A na Kopa Amerika 1:0 i tako napravila veliki iskorak ka četvrtfinalu kontinentalnog šampionata.

Argentinci su u prvom meču odigrali 1:1 sa Čileom, Mesi je u tom duelu postigao majstorski gol iz slobodnog udarca, a protiv Urugvajaca je još jednim potezom rešio meč - hirurški preciznom asistencijom.

Barsin velemajstor je u 13. minutu pobegao direktnom čuvaru Lukasu Toreiri, bez gledanja i sa mnogo osećaja ubacio pred gol Urugvajaca i pogodio "u trepavicu" Guida Rodrigeza, kome je ostao lakši deo posla. Lopta se zakoprcala u mreži, za vođstvo Gaučosa koje su na kraju uspeli da održe do samog kraja.

Pogledajte Mesijev trk, driblin i savršen centaršut za saigrača.

 

U nastavku meča Argentina je prepustila terensku inicijativu Urugvaju čiji su napad predvodili Luis Suarez i Edinson Kavani, ali ni ova atomska navala nije uspela da probije čvrst bedem Argentine.

Naredni rival Argentini je Paragvaj, a zatim sledi i duel sa Bolivijom u grupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    19. jun 2021 | 13:22

    Mesi je cudo! Argentinci su uvek imali nekog vanzemaljca u timu. Jos od Kempesa, Maradone, Kanidje, Batistute, da ne nabrajam, ima ih jos..

  • Dm

    19. jun 2021 | 15:43

    MESSI GOAT

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA