≫ 

Turski mediji objavili lažnu vest: Edin Džeko nije dogovorio transfer u Fenerbahče

Podsetimo, napadač iz BiH ima ugovor sa Vučicom do leta 2022. godine

  • 0
Edin Džeko

Foto: Tanjug/AP

Napadač Rome Edin Džeko nije dogovorio transfer u Fenerbahče ovog leta, iako se sredinom juna pojavila informacija da je blizu prelska!

Međutim, ta informacija koju je objavio magazin "Sözcü" izazvao je veliku pometnju kod regionalnih medija, među kojima je i Telegraf, da bi se na kraju ispostavilo da su i Turci bez ikakvih dokaza ili izvora najavili dolazak napadača Rome u Istanbul.

Džeko ugovor sa Romom ima do leta 2022. godine, a informaciju da će preći u Fener u međuvremenu je proverio i italijanski list "Korijere delo Sport" koji je dobio demat od strane Rome.

Džeko za Romu zvanično igra od 2016. godine, mada je sezonu ranije proveo na Olimpiku kao pozajmljen igrač Mančester Sitija.

*Napomena: Telegraf je kao i mnogi drugi domaći i regionalni mediji, naseo na tvrdnje iz Turske i u izvornom tekstu je objavio da je Edin Džeko dogovorio transfer u Fenerbahče. Izvorni tekst je naknadno izmenjen u skladu sa novim informacijama i proverenim činjenicama.

Video: Istorijski ugovor za FSS sa Telekomom i Arenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA