Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 1,65, Švajcarska 1,87, Ekvador 1,80!

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Italija - Švajcarska fudbalska reprezentacija, utakmica Foto: Tanjug/AP

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, a na scenu se probija i Kopa Amerika. Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili pojačane kvote na tri meča koja obuhvataju dva trenutno najpopularnija nadmetanja na svetu, i one će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Proverite, stvarno je tako.

ITALIJA - VELS (NEDELJA, 18.00), KEC 1,65

Italijani su u prva dva kola grupne faze možda pokazali najviše od svih reprezentacija na Evropskom prvenstvu. Izabranici Roberta Mančinija najpre su porazili Tursku, a potom i Švajcarsku sa po 3:0, deluju raspoloženo i istakli su ozbiljnu kandidaturu za osvajanje titule prvaka Evrope. Rival u poslednjem meču takmičenja po grupama im je Vels, koji iznenađujuće drugoplasiran sa četiri boda. Na startu je remizirao sa Švajcarcima, a nedavno je savladao Turke sa 2:0 i na korak je do prolaska u drugi krug. Međusobno su ove dve reprezentacije odigrale pet susreta. Azuri su upisali četiri pobede, dok su Zmajevi trijumfovali jednom.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 10.000 dinara u humanitarne svrhe.

ŠVAJCARSKA - TURSKA (NEDELJA, 18.00), KEC 1,87

Susret Švajcarske i Turske je svakako sudar dve reprezentacije koje su podbacile na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Sajdžije imaju bod iz prvog susreta protiv Velsa, dok su Zvezde polumeseca bez bodova na kontu i gol-razlikom 0:5 potpuno razočarale. U međusobnim dvobojima Turci imaju tri pobede, dok su Švajcarci slavili dva puta, ali poslednji put su se susreli još 2008. godine pa ti rezultati ne mogu da budu relevantni. Sve u svemu, Turska je praktično već spakovala kofere, ali niko ne bi smeo da je potceni.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

 

Italija - Švajcarska fudbalska reprezentacija, utakmica Foto: Tanjug/AP

VENECUELA - EKVADOR (NEDELJA, 23.00), DVOJKA 1,80

Venecuela i Ekvador ne mogu da se pohvale načinom na koji su otvorili ovogodišnje izdanje Kopa Amerike. La Vinotino je u prvom kolu poražen od Brazila sa 3:0, dok je utisak popravio remijem sa Kolumbijom pre tri dana, a za taj podvig najviše je zaslužan golman Vilker Farinez koji je briljirao. Sa druge strane, Ekvador je doživeo minimalan poraz od Kolumbije, ali El Tri se nada da od meča sa Venecuelom kreće pozitivna serija. U međusobnim susretima u poslednje vreme Ekvador je bio nešto bolji, međutim dvoboji su se najčešće završavali nerešeno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA