≫ 

Havi Martinez našao novi klub za godišnju platu od 7 miliona evra

Bivši vezista Bajerna nastavlja karijeru u Kataru

  • 0
Hungary Soccer Super Cup

Foto: Tanjug/AP

Ništa od emotivnog povratka u Atletik Bilbao. Iskusni španski vezista Havi Martinez izabrao je odlazak u Katar, gde će po ranijem pisanju madridskog As-a zarađivati 7 miliona evra po sezoni.

Doskorašnji vezista Bajerna imao je još nekoliko bogatih ponuda sa Istoka posle isteka ugovora u Minhenu, a vest o izboru Katar SC-a za svoj novi klub objavio je porukom na društvenim mrežama.

Podsetimo, 32-godišnji Španac je nosio dres bavarskog giganta od 2012. godine, tokom kojih je devet puta bio šampion Nemačke, a dvaput prvak Evrope i sveta.

Pominjalo se da bi kraj igračke karijere mogao da dočeka u Atletik Bilbau, iz kog se i zaputio u Nemačku, ali je izabrao Katar, u kom su već dvojica Španaca. Reč je o vezisti Alehandru Galvezu Himeni i napadaču Kristijanu Sebaljosu.

Katar SC s klupe vodi 50-godišnji Brazilac Ze Rikardo, bivši trener Flamenga, Vaska, Botafoga, Fortaleze i Internasionala.

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA