≫ 

Autogol Kolumbije vratio Peruance u život na Kopa Amerika

Aktuelni vicešampion slavio rezultatom 2:1

  • 0

Pobedom nad Kolumbijom rezultatom 2:1, fudbalska reprezentacija Perua zadržala je šanse da se nađe u nokaut fazi ovogodišnjeg izdanja Kopa Amerika!

Nakon što su u uvodnom meču poraženi od Brazila sa 4:0, Peruanci su srećno stigli do prvih bodova na takmičenju zahvaljujući autogolu Jerija Mine u 64. minutu.

Peru je imao korner sa desne strane, lopta je odskočila i udarila Minu u prsa, da bi potom prešla gol liniju pre nego što je Ospina uspeo da je uzvuče napolje. Prethodno je Peru u 17. minutu poveo preko Pene, da bi Kolumbijci golom Borhe u 53. iz penala poravnali rezultat.

Peruanci su sada treći u grupi B sa tri boda iz dva meča, Kolumbija ima jedan bod više i jedan meč više na drugom mestu. Venecuela je četvrta sa dva boda nakon što su odigrali 2:2 sa Ekvadorom nešto ranije.

Ekvador će svoju prvu pobedu tražiti upravo protiv Perua u narednom kolu, dok će branilac titule Brazil, ujedno i lider sa šest bodova, igrati sa Kolumbijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA