≫ 

Skandal na Kopa Amerika: Čileanci optuženi da su dovodili prostitutke u hotel

U centru pažnje su Gari Medel i Arturo Vidal...

  • 6
Arturo Vidal

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Čilea nalazi se u velikoj nevolji na Kopa Amerika nakon što su sedmorica igrača ove selekcije optuženi da su napravili zabavu uprkos pravilima KOVID protokola!

Naime, tamošnji mediji, kao i španska "Marka", ističu da su Čileanci u "Grand Hotel Odara" doveli prostituke, a među igračima koji se nalaze na "listi" su Arturo Vidal, Gari Medel, Pablo Aranguiz, Eduardo Vargas, Žean Menezes, Giljermo Maripan i Pablo Galdameš.

Tehnički direktor Čilea Martin Lasarte najavio je žestoke kazne za pomenute igrače kojima preti i izbacivanje iz tima, dok mediji ističu da će i sam Lasarte tokom dana ponuditi ostavku zbog ovog ozbiljnog incidenta.

Ovo je drugi incident na Kopa Amerika u kom učestvuju Vidal i Medel, jer su pomenuti igrači nedavno kažnjeni po 30.000 dolara zbog toga što su krišom provukli frizera u kamp i tako prekršili pomenuta KOVID pravila.

Biće zanimljivo videti i kako će na sve ovo reagovati Vidalova verenica Sonja Isaza, inače jedna od najatraktivnbijih žena fudbalera. Ova fitnes instruktorka je već jednom ostavljala Artura, ali su se u parilu 2020. pomirili.

>>> Belgija je bila maksimalna u prva dva kola, a večeras (21.00) će probati da potvrdi dominaciju protiv Finske koja ima svoju računicom jer bi pobedom, a možda i remijem, napravila istorijski uspeh i plasirala se u osminu finala. Kvota na Belgiju je 1,40, na Finsku 8,50, na iks 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Finska - Belgija.

U nastavku pogledajte i njene fotografije:

Video: Da li ste zaboravili prsatu Albanku sa EURO 2016?! Probila se neviđeno, a tek da joj vidite snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA