Novo ludilo Luisa Suareza: Golman Čilea bio u neverici kad je video kako ga sprečava da ispuca loptu

Navikao nas je već na ispade, pa ni ovakvo ponašanje više ne iznenađuje

  • 2
Luis Suarez

Printskrin: Twitter.com/@ffsjackkk

Fudbaleri Urugvaja uspeli su da osvoje prvi bod na Kopa Amerika u teškom duelu protiv Čilea, a najzaslužniji za to bio je Luis Suarez, posle čijeg udarca je došlo do izjednačenja, iako je u zvaničnom zapisniku istaknuto da je u pitanju autogol Artura Vidala.

Imao je Suarez nove svoje ispade na ovom meču.

Ovoga puta na njegovoj meti bio je golman Čilea, Klaudio Bravo i njegov nekadašnji saigrač u Barseloni, sa kojim je delio svlačionicu dve sezone.

Međutim, Suarez kada igra za Urugvaj ne razlikuje prijatelje od neprijatelja, pa je tako želeo da isprovocira Brava prilikom jednog ispucavanja u samoj završnici meča.

Naime, napadač Urugvaja imao je problem sa kopačkom, koju je skinuo sa noge, a zatim se pomerio tačno ispred Brava, koji je hteo da ispuca loptu iz svog kaznenog prostora. To je potrajalo nekoliko sekundi, pa se i Bravo poigrao, pokušavajući da proturi Suarezu loptu kroz noge dok je ispred njega nameštao opremu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Urugvaj trenutno u grupi A Kopa Amerika posle dve odigrane utakmice ima jedan bod, a u narednom meču 24. juna igra možda i odlučujući duel protiv Bolivije za plasman u četvrtfinale, dok je poslednji meč grupe za Urugvaj 29. juna protiv Paragvaja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Dušica Jakovljević snimila Mesija i Suareza na Ibici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA