≫ 

Fudbalski zemljotres: Haland se dogovorio s Real Madridom?!

Informaciju je preneo poznati italijanski insajder Alfredo Pedula

  • 10
Erling Haland

Foto: AP Tanjug

Fudbaler Borusije Dortmund i reprezentativac Norveške, Erling Haland, dogovorio se sa Real Madridom oko prelaska na Santjago Bernabeu ovog leta! Tako tvrdi poznati italijanski insajder Alfredo Pedula, koji navodi da je sada preostalo još da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

Dortmund tu "zateže" jer želi 175 miliona dolara, ali ukoliko "Milioneri" ne budu popustili i spustili zahteve, već naredne godine mogu ozbiljno da izgube, verovatno zbog klauzula u ugovoru, te će biti primorani da ga prodaju za 75 miliona evra.

Poznato je da je Real Madrid ovog leta posebno "zagrizao" za Kilijana Embapea, ali neće biti lak zadatak potpisati zvezdu PSŽ-a, koji se neće tek tako lako odreći Francuza.

Prema nekim izveštajima, Real planira i da "upari" Halanda i Embapea, čime bi bez sumnje imali najubojitiji napad i dve zvezde pred kojima je najblistavija budućnost.

 

Video: Ko je Erling Haland?

I Česi i Englezi su prošli dalje, pa večeras (21.00) igraju za prvo mesto (mada u slučaju poraza i pobede Hrvata i jedni i drugi mogu i na treće mesto, ali opet idu dalje). Kvota na Češku je 5,60, na iks 3,60, a na Englesku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Češka - Engleska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    22. jun 2021 | 09:13

    Sto pljujete jovica,kad je posluzio menadzeru tj RAMADANIJU kao topovsko meso.Momak je i sam znao da nema sanse u penal madrid,nego je zbog Ramadanijevog profita presao u penal madrid.Posle 6.meseci,Ramadani ga je vratio u Frankfurt.Ramadani je lepo napunio tekuci racun u banci.😉

  • Aleksandar

    22. jun 2021 | 08:53

    Ide on u Mančester Junajted .Tako mi javio.

  • Nusknvp

    22. jun 2021 | 08:25

    Jovicu kupi prnje polako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA