≫ 

Stanojevićev govor igračima: "Pokušaćemo da napadnemo titulu u ovim teškim vremenima za Partizan"

Trener Partizana obratio se igračima na prvoj prozivci

  • 18

Fudbaleri Partizana okupili su se na pripremama pred početak nove sezone u domaćem prvenstvu, koje će početi sredinom jula. Crno-beli će se i ovoga puta boriti na tri fronta, pri čemu se nacionalni šampionat i Kup podrazumevaju, dok će u Evropi steći novo iskustvo igranjem u Konferens ligi.

Nakon što se igračima obratio predsednik Milorad Vučelić, koji je istakao da je ostanak Aleksandra Stanojevića sigurna stvar, pojavio se i trener Partizana koji je istakao da grb kluba ne treba da predstavlja teret, već dodatan motiv da se dođe do trofeja.

- Grb Partizana to je podsticaj, ne teret, obaveza svih nas da osetimo Partizan, da sa emocijom to doživljavamo i ovu godinu možemo da igramo dobro i moramo da osvojimo jedan od trofeja. Najvažnji je titula. Pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu - kratko je izjavio Stanojević.

Igrači Partizana danas tokom dana će saznati rivale i raspored u Linglong Superligi Srbije, dok je već poznato da će se u Konferens ligi sastati sa DAC Dunajskom Stredom iz Slovačke. Prvi meč će se igrati 22. juna na stadionu u Humskoj, dok je revanš sedam dana kasnije.

I Česi i Englezi su prošli dalje, pa večeras (21.00) igraju za prvo mesto (mada u slučaju poraza i pobede Hrvata i jedni i drugi mogu i na treće mesto, ali opet idu dalje). Kvota na Češku je 5,60, na iks 3,60, a na Englesku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Češka - Engleska.

Video: Stanojević vrlo kratak posle izgubljenog Kupa: Bila je dobra utakmica! Mogla je da ode na obe strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjan

    22. jun 2021 | 10:50

    Titulu napadaš? Ludilu nema kraja.Mašta čini svašta

  • Rade

    22. jun 2021 | 10:44

    Sa ovim Igracima i Upravom tesko cemo i DRUGO mesto da osvojimo ne tesko nego VRLO,VRLO TESKO!!! E, moji Grobari sta smo docekali da nam Klub vode Ljudi koji ni Macku na pragu nisu sutnuli a kamoli igrali Fudbal!!!

  • Cccc

    22. jun 2021 | 11:36

    Smejali ste nam se,ponizavali nas,uzeli ste 6 titula za redom,Zvezda se raspadala i bilo nam je gore nego vama sada pa nismo toliko kukali...to ste brzo zaboravili,ali eto,kolo srece se okrenulo,ne žalim vas uopste,kako sejes,tako posle žanješ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA