≫ 

Dođu tako sušne godine, neka vas ne obeshrabre kritike medija: Vučelić imao važnu poruku za igrače

Fudbaleri Partizana okupili su se na startu priprema za novu takmičarsku sezonu, a obratio im se između ostalog i predsednik kluba, Milorad Vučelić

  • 11

Fudbaleri Partizana okupili su se na prozivci pred početak priprema za novu sezonu u domaćem šampionatu koja startuje 17. juna. Sa njima su se zajedno pojavili i trener Aleksandar Stanojević, koji je dobio poverenje uprave da nastavi započeto iz minule takmičarske godine, kao i predsednik kluba Milorad Vučelić.

On se na samom početku obratio fudbalerima, rečima da prethodne dve sezone nisu bile najbolje i da je zbog toga apsolutni cilj prekinuti "sušu" koja se pojavila na tribinama kluba iz Humske ulice.

- Ja najveću tremu imam kada vam se obraćam na početku sezone. Gledajući kako ste završili sezonu i borbu u finalu Kupa, mogu da kažem da očekujem da ovako nastavite i u narednoj. Ima mnogo poznatih i meni novih nepoznatih lica, očekujem da vam grb Partizana bude podsticaj. Svako ko se vratio u Partizan, ko počinje da igra iz mlađih kategorija, mora da zna da će mu Partizan biti odskočna daska u daljoj karijeri, i da to nema cenu u CV-ju. Održaće vam govor i Aleksandar Stanojević, koji ima potpuno poverenje uprave. To je naša početna priča, ali moram da kažem da nismo uspeli u ove minule dve godine, bez obzira na vaše zalaganje, imali smo dve sušne godine. Dođu tako sušne godine i kod najvećih, teško je to podneti svim Partizanovcima, i vama i nama, ima mnogo objašnjenja, ali nema žaljenja na kosmičke ili druge nepravde, da bi sušne godine bile smenjene plodnim, mi smo danas ovde na prozivci - rekao je Vučelić.

Dodao je da će biti pojačanja i da ne razume negativan pritisak javnosti na Partizan, urgirajući da se to u budućnosti promeni. Uz to, fudbalerima je poželeo mnogo sreće u narednoj takmičarskoj godini, čime je zaključio obraćanje.

- Bićemo i pojačani, a ja bih posebno da pozdravim one koji su sada prvi put sa nama. Verujem u vas i da ćete iskoristiti pravo na borbu. Znate onu čuvenu dosetku da se rat ne vodi na dva fronta, a mi idemo na takmičarsku bitku na tri fronta, prvenstvo, Kup i Evropa. Ali i pored teškoća, grb Partizana nije potamneo, niti će ikada potamneti. Neka vas ne obeshrabruju naši masovni mediji kritikama koje upućuju Partizanu. Kad se ohrabre da pišu i o drugim stvarima u fudbalu, onda će imati manje prilike da napadaju Partizan. Kako razumeti Partizan i odnos prema Partizanu i te ljude koji mrze Partizan? Neko je rekao, da bi čovek mogao da oseti i poštuje veličinu kao što je Partizan, onda i sam mora da bude neko i nešto, onda bar prema ljubavi, ako nema drugih kvaliteta svoje ličnosti. Želim vam mnogo uspeha, živeo Partizan i napred Partizan - podvukao je Vučelić na obraćanju fudbalerima.

Video: Borjan brani penal Štuliću za pobedu i Kup, a potom ponovo kreće tuča na terenu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    22. jun 2021 | 11:07

    Mislim Vucelicu da si ti najveće zlo i Sportskog Društava čitavog a pogotovo si najveće zlo F. k. Partizan i kada bi otišao sa čela partizana bila bi to najveća usluga partizanu i ako ga imalo voliš podnesi ostavku jer sa tobom klub ide u sigurnu propast a možda se bez tebe spasi.

  • bruce lee

    22. jun 2021 | 10:53

    uprava napolje!!!

  • GP

    22. jun 2021 | 11:45

    Vidi ovog opet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA