≫ 

Partizan očekuje novac od Asana: "Kontaktiraju nas klubovi koji ga žele"

Generalni direktor kluba ističe i da mnogi odustaju od Japanca nakon što shvate problematiku predmeta koji je završio na sudu

  • 6
Takuma Asano, FK Partizan Foto: MN Press

Slučaj Takume Asana nije ni blizu rešenja, nakon što je Japanac samovoljno napustio Partizan uz objašnjenje da ga klub nije isplaćivao na vreme, a da niko nije hteo da odgovori na njegove pozive.

Njegov bek iz Humske uzdrmao je crno-bele u završnici sezone, koji su ostali bez udarne napadačke "igle", a klub bez obeštećenja koje je mogao da naplati zbog dobrih igara reprezentativca Japana.

Ipak, Miloš Vazura je u razgovoru sa novinarima pred početak priprema u Humskoj istakao da klubovi koji su zainteresovani za Asana prvo kontaktiraju Partizan, jer su spremni da plate novac da bi se povukle tužbe koje je Partizan pokrenuo protiv Japanca.

Slučaj je pred sudom. Nas zovu neki klubovi koji su zainteresovani za njega, hoće da plate, a da se povuku te tužbe. Mislim da je dečko napravio veliku grešku savetima nekih menadžera, koji su hteli da naplate novac koji je trebalo da pripadne Partizanu. Svi klubovi koji se pominju u medijima prvo su kontaktirali Partizan. Mi im damo dokumentaciju i oni shvate da je problem i odustaju od njega. To je situacija koja se nikad nije desila u Partizanu, sraman čin i od igrača, verovali vi ili ne, bio je plaćen, ali to će se dokazati i na sudu. U Srbiji uvek vole da hvale stranca, a da kude svoje, kada prođe vreme dokazaćemo da smo bili u pravu - otkrio je Vazura.

Video: Vazura najavio dolazak dva strana napadača

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перишић

    22. jun 2021 | 14:09

    Колико год не подржавао управу, морамо схватити да Партизан не би тужио Асана да клуб није у праву. Задње 3 тужбе је Партизан добио тако да видећемо.

  • terza1.

    22. jun 2021 | 15:49

    Ne hvale u Srbiji stranca već znaju da je Vazuri prvi posao u životu direktorska fotelja u Partizanu sa 28 godina. Rezultati su oličeni u dupliranju dugova i 4 godine bez titule. Šta još on radi u klubu? Ukucava poslednje eksere, stavlja katanac?

  • Jović

    22. jun 2021 | 16:06

    Šta se CIGANČITE ☺,pustite bre više (CRO)ASANA DA ČOVEK NAĐE MIR. Nije razumeo ko je VELIKAN IZ SRBIJE,zeznuo se neće više. Veliki poz sa Severa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA