≫ 

Čalhanoglu izdao Milan i otišao u Inter, pa izjavom prozvao bivši klub

Ovo se nije očekivalo od Turčina

  • 3
Hakan Čalhanoglu Printskrin: Twitter/@tv100spor

Turski vezista Hakan Čalhanoglu u utorak je i zvanično izdao Milan i potpisao ugovor sa Interom do 2024. godine!

Čalhanoglu je u redove gradskog rivala prešao kao slobodan igrač nakon što je odbio novu ponudu Milana od četiri miliona po sezoni. Umesto toga, prihvatio je pet koliko je Inter dao.

Za Rosonere je Čalhanoglu odigrao 172 utakmice, dao je 32 gola i imao 48 asistencija, a prilikom potpisao ugvovora sa Interom i te kako je pecnuo svoj bivši klub.

- Želim da osvojim nešto tokom mog boravka u Italiji, jer je Inter tim koji ima velike ciljeve. Želim da osvojim Skudeto, kao što je to Inter učinio ove sezone - poručio je Turčin koji je 2017. stigao u Milan iz Leverkuzena, ali nije osvojio ništa sa Rosonerima.

Čalhanoglu će morati da se adaptira i na novu formaciju. U Milanu je igrao 4-2-3-1, dok će Inter pod Simeoneom Inzagijem delovati u formaciji 3-5-2.

- Već sam pričao sa Inzagijem, znam kakve su mu zamisli i sviđa mi se konverzacija koju smo imali. Što se mene lično tiše, više volim da asistiram i timski rad će biti ispred svega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA