≫ 

Suma opljačkan u Gvineji: Uzeli mu pasoš, kartice i novac, ali je ipak uspeo da se domogne Beograda

I priključiće se članovima ekipe na pripremama u Sloveniji

  • 8
Sejduba Suma Foto: MN Press

Problemi za Sejdubu Sumu kad im vreme nije. Fudbaler Partizana pokraden je u Gvineji, gde su mu nepoznati počinioci oduzeli pasoš, kartice i sve što se u tom trenutku sa njim nalazilo uključujući i novac. Postojala je bojazan da zbog toga neće moći da otputuje na pripreme sa ostalim saigračima u Sloveniju, ali kako stvari stoje - većih poteškoća neće biti.

On je svoje probleme na vreme javio stručnog štabu, koji je razumeo situaciju i dopustio mu je da na miru sredi papirologiju. Stari pasoš Sume već je bio popunjen i svakako je planirao da izvadi novi, ali je imao tu nesreću da su mu ga lopovi ukrali sa sve vizom koja se u njemu nalazila. Upravo zbog toga je kasnio jedan dan.

Očekuje se da već u toku današnjeg dana Suma sredi sve i nastavi put ka Sloveniji. Prvo je neophodno da dobije našu vizu, a da potom aplicira za slovenačku što bi takođe moglo da potraje dan ili dva. Od brzine procedure zavisi da li će Suma biti u sastavu za meč protiv Mure u subotu od 18.00 časova, što će biti prvi kontrolni susret crno-belih ovog leta.

Podsetimo, Partizan će prvi deo priprema za ovu sezonu obaviti u Ptuju, a ekipa se juče okupila. Prvog dana su pred fudbalere stali članovi stručnog štaba sa Aleksandrom Stanojevićem, potom predsednik Milorad Vučelić, kao i Miloš Vazura.

Švedska je obezbedila osminu finala, dok je pred Poljacima vrlo težak zadatak - samo ih pobeda u današnjem (18.00) meču održava u životu. Kvota na Švedsku je 2,80, na iks 3,05, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švedska - Poljska.

Video: Sejduba Suma propustio šansu utakmice u 90. minutu: Borjan spasio Zvezdinu pobedu u derbiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Genije iz Gvineje

    23. jun 2021 | 10:54

    Trenutno NAJBOLJI igrac Srbije i kad ne igra..nocna mora udbasima.Nadamo se ( MORA ) ove godine da Partizanu donese titulu koju je uprava kluba kao i kup svesrdno namijestala udbasici ..covjek vrijedi kao cijela ekipa projekta koga guraju iako svjesni da je to ekipa bez ijednoga znalca sto se da vidjeti na evropskom trzistu..niko ih nece kao trule tresnje..

  • Sale

    23. jun 2021 | 11:31

    Ahahahaaaa opljackan i to bas pred put za Srbiju,treninge,pripreme 😂😂 Eto jos desetak dana odmora 🤣

  • GP

    23. jun 2021 | 12:22

    Suma ,Natko, Stojkovic, Zdjelar, Scekic, ostalo sve moze da ide. Prikljucio bih i Bojana Ostojica ovima napred, ali ipak nam treba neko mladji. Ostoja moze sa klupe da ulazi i to bih potpuno podrzao. Sve drugo i trener i uprava napolje iz naseg Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA