≫ 

Nije bio u Nišu ni pune dve nedelje: Lalatović vodio Radnički 12 dana, pa otišao u Saudijsku Arabiju

Tamo je konačno dobio ponudu koja zadovoljava njegove finansijske uslove

  • 11
Nenad Lalatović

Foto: MN Press

Posle glasina koje su se pojavile tokom jučerašnjeg dana da Nenad Lalatović napušta klub, stigla je informacija iz Radničkog da to ipak nije tačno, ali nas je već ovog jutra sačekao novi preokret u priči sa čuvenim srpskim trenerom.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Lalatović je definitivno napustio "Čair" posle samo 12 dana provedenih u Nišu. Razlog je taj što je u međuvremenu dobio ponudu iz inostranstva, koja je zadovoljila i njegove finansijske apetite. Saudijski Al Batin je stavio na sto nešto što se jednostavno ne odbija i prošlosezonski trener Vojvodine je otišao put Bliskog Istoka.

Nema Al Batin neka sjajna igračka imena, a Lalatović će na klupi naslediti Aleksandra Veselinovića, nekadašnjeg trenera Vojvodine, Spartaka i Čukaričkog. Moguće je da će upravo Veselinović i doći da zameni Lalatovića u Nišu, ali nema potvrde Radničkog za tu informaciju.

Interesantno je da je klub sa "Čaira" već doveo ukupno sedam igrača ovog leta. Ugovore su potpisali: Miljan Škrbić, Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić i Borko Duronjić. Ugovor je produžio Aleksandar Kovačević.

Video: Voditeljka se zacrvenela zbog Nenada Lalatovića u programu uživo: Trener Vojvodine ispao šmeker

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    23. jun 2021 | 13:23

    Veliki sam zvezdas ali Lalatovic je takva licnost da mu ne moze ni majka verovati.. Jezik brzi od pameti, ponasanje isto.. Ima kvalitete kao trener ali ostalo je na bas niskom nivou...

  • H

    23. jun 2021 | 16:28

    Jedno zlo manje u Srpskom fudbalu...

  • Ovoga mi krsta

    23. jun 2021 | 13:26

    Opet bio u Radničkom ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA