≫ 

Zvezda i dalje veruje Babiću, štoper se vratio sa pozajmice, produžio do 2023. godine

Nova šansa za defanzivca

  • 10
srđan babić

Foto: MN Press

Srđan Babić i Zvezda nastavljaju "ruku pod ruku", defanzivac se obavezao na novu vernost crveno-belima, do 2023. a videćemo da li će uspeti da se izbori za veću minutažu kod Dejana Stankovića. 

Babić stiže nakog jednogodišnje pozajmice u portugalskom Famalikaou, iza sebe je imao sasvim zadovoljavajuću sezonu, 27 igara za klub, jedan gol, pa je za očekivati da će jednako dobre partije nastaviti da prikazuje u Zvezdi.

Podsetimo da je Babića Zvezda svojevremeno platila Sosijedadu 850.000 evra, bilo je govora da bi Famalikao mogao da otkupi njegov ugovor ovog leta, međutim, od toga nije bilo ništa, pa će član zlatne postave orlića sa Novog Zelanda nastaviti karijeru u taboru srpskog prvaka.

 

Zvezda je ovog leta ostala bez Nemanje Milunovića, koji je karijeru nastavio u Turskoj, a dobila je značajno pojačanje u defanzivi u liku austrijskog reprezentativca aleksandra Dragovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    23. jun 2021 | 17:25

    Дајте момку шансу, заслужио је!

  • Dejan

    23. jun 2021 | 20:15

    Momak zasluzio sansu. Bio je jedan od najboljih stopera u Portugalskoj ligi, koja je za nasu bar tri klase iznad.

  • Rale

    23. jun 2021 | 17:20

    Bravo za Babica!!! Da sam ja na njegovom mestu ne bih se vratio u Zvezdu jer nije dobio pravu šansu a smatram da je svojim kvalitetom to zaslužio. Želim mu sve najbolje i sad neka im pokaže koliko vredi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA