≫ 

Ludilo: Kolumbijci dali gol makazicama, Nejmar se obrukao, Brazil preokrenuo golom u 100. minutu!

Neverovatne scene na Kopa Amerika

  • 1
Kolumbija - Brazil Foto: Profimedia

Fudbaleri Brazila pobedili su Kolumbiju sa 2:1 u na neverovatan način, golom u 10. minutu nadoknade vremena, nakon što je Kazemiro pogodio posle kornera.

Kolumbija je vodila od 10. minuta neverovatnim golom Luisa Diaza, koji je pogodio mrežu Brazila makazicama i postigao možda i gol turnira! Delovalo je da će izdržati do kraja, naročito što Brazil nije uspevao dugo da probije Ospinu na golu, a čak se u jednom napadu i Nejmar propisno obrukao, jer je promašio i prazan gol, pošto je predriblao golmana Kolumbije, a zatim iskosa sa desne strane pogodio samo stativu.

Ipak, Brazilci su nastavili da napadaju i na kraju su uspeli da stignu do izjednačenja golom Roberta Firmina u 78. minutu, koji je iskoristio dobar centaršut Renana Lodija sa leve strane i glavom pogodio mrežu, ali je i Ospina nespretno reagovao na golu i "kumovao" ovom golu.

Kada je delovalo da ćemo videti remi, Brazil je u 10. minutu nadoknade golom Kazemira došao do pobede. Nejmar je izveo korner i promašao vezistu na petercu potpuno samog, kome nije bilo teško da glavom prosledi loptu u mrežu.

Odbrana Kolumbije i golman Ospina ponovo nisu bili na visini zadatka, jer je Kazemiro bio ostavljen potpuno sam u petercu na dva metra od gola.

Brazil je ovom pobedom osigurao prvo mesto za četvrtfinale, dok će Kolumbija da strepi pred poslednje kolo u kojem je slobodna, a u kojem se sastaju Brazil - Ekvador i Venecuela - Peru, koji su na programu 27. juna od 23.00.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Fudbal se vratio na terene posle korone, a ovo je pet najlepših golova u Super ligi Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    24. jun 2021 | 08:13

    Nejmar jad jadova, protiv Siptara(Svajcarske) nije htijeo da mrdne prstom a ne da sutira loptu sipcima u gol, ofarbao se i bleji a protiv nas je ginuo i ode Brazil i Sipci dalje. Ko je gledao zna o cemu pricam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA