≫ 

Terzić otkrio zašto je Zvezda odustala od Prijovića: "Previše je nadobudan, nije pokazao poštovanje"

Ipak ništa od dolaska Aleksandra Prijovića

  • 34

Aleksandar Prijović je već viđen na Marakani kao novi napadač Crvene zvezde, međutim, u poslednjem trenutku je klub odlučio da stopira pregovore s njim.

Isprva se verovalo da je reč o finansijskim uslovima koje je povremeni reprezentativac postavio "crveno-belima", s obzirom na to da on u Al Itihadu ima platu od preko 6.000.000 evra godišnje.

Međutim, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je objasnio šta je zapravo problem s ovim igračem.

- Nije se uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski, nego po mnogo osnova, pokazao je nadobudnost u razgovorima - rekao je Terzić, a potom i nastavio u istom tonu.

- Ne bi se uklopio u svlačionicu i sistem, mnogo veći igrači su dolazili ovde, pa su ipak pokazali poštovanje i želju da igraju u ovom klubu. To nismo prepoznali kod njega i odustali smo - nastavlja Terzić, a rekao je i šta je ključno za novog napadača Zvezde.

FK Crvena Zvezda, početak priprema Foto: Nikola Tomić

- Želimo da onaj ko dođe bude fokusiran 100 odsto na fudbal, na ciljeve koje klub ima, mora da pokaže poštovanje prema klubu i prema momcima koji će igrati i deliti svlačionicu s njim - zaključio je Zvezdan Terzić.

Kako je naveo Mitar Mrkela, samo nekoliko minuta pre izlaganja Zvezdana Terzića, Crvena zvezda pregovara sa dva strana igrača čija će budućnost biti poznata u narednih sedam dana.

Video: Kanga progovorio srpski i poveo ortake na finale Kup-a: Tatjana, došli su!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    24. jun 2021 | 11:35

    Prijovic je partizanovac i zasto bi imao postovanje prema opajdari, klubu koji 4 puta zaredom namesta prvenstvo.

  • D. M.

    24. jun 2021 | 11:13

    Nije pokazao poštovanje? Poštovanje prema Terzi? Pa ti još imaš da ležiš mardelj, čim te ovi puste niz vodu, kao što su to već radili sa raznoraznima!

  • Ixa

    24. jun 2021 | 11:22

    Ko tebi moze da ukaze postovanje!? Cime si ga zasluzio!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA