≫ 

Lalatović otišao u Saudijsku Arabiju: Transfer završila Srpkinja koja je moćan fudbalski agent

Posle samo 12 dana napustio je Čair, jer je u ugovoru imao klauzulu da može da ode u slučaju ponude koja premašuje iznos od 30.000 mesečno

  • 11
nenad lalatović Foto: MN Press

Posle samo 12 dana u Radničkom iz Niša, Nenad Lalatović je napustio klub i otišao put Saudijske Arabije, gde je potpisao ugovor na godinu dana sa Al Batinom.

Kako Telegraf saznaje, Lalatović je potpisao ugovor na godinu dana, a u transferu su posredovali Srpkinja Marina Mutavdžić, njen saradnik za Aziju Bader Amerabi i Jarah Al-Daferi.

Telegraf je već pisao o Marini, ženi koja ruši tabue u fudbalu i koja je postala moćan agent koji iz senke rešava milionske transfere. Upravo je ona i završila sve oko prelaska Lalatovića u Al Batin.

Podsetimo, Lalatović je u klauzuli ugovora sa Radničkim iz Niša imao opciju da može da ode ukoliko stigne ponuda koja je veća od 30.000 evra mesečno, a kako saznajemo, ponuda Arapa bila je još veća od pomenute cifre, pa je Lalatović odlučio da ode iz Niša, gde je imao džentlmenski dogovor sa upravom kluba.

Ovo će Lalatoviću biti prvi inostrani trenerski angažman, nakon što je u Srbiji vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Zvezdu, Borac iz Čačka, Čukarički, u dva navrata Vojvodinu i Radnički iz Niša, kao i mladu reprezentaciju Srbije.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    24. jun 2021 | 10:54

    SRECNO LALE

  • Limdar

    24. jun 2021 | 11:25

    Lalate želim ti puno uspeha i da se nikada ne vratiš u Srpski fudbal. Istini za volju bez tebe će nam biti dosadno jer si nam služio kao klovm da se smejemo oko tebe i tvoje glupe poteze.

  • Bole

    24. jun 2021 | 11:27

    Lale,da se oparis ljudski i dodjes u Zvezdu za godinu ili dve.💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA