≫ 

Fudbalski rijaliti Nenada Lalatovića: Ide iz Radničkog, a hvali se pojačanjima i garantuje im plate

Još jedan nezaboravni istup srpskog stručnjaka...

  • 1
Nenad Lalatović

Borjan i Lalatović u zagrljaju; Foto: MN Press

Neverovatna dešavanja u srpskom fudbalu poslednjih sati poprimaju obrise pravog riljalitija. Radnički iz Niša je objavio kako je postigao dogovor sa japanskim fudbalerom Riohejiem Mićibućijem koji stiže kao pojačanje na Čair.

Kako se navodi na sajtu kluba, Mićubući će doći u Niš na zahtev šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, koji naglašava da će Mićibući biti jedan od najboljih igrača u Superligi Srbije.

- Mogu da kažem da smo doveli neverovatnog igrača za naše uslove. Mićibućija pratim godinu dana i uspeo sam da ga ubedim da dođe u Radnički i da je ovo najbolja sredina za njegov dalji fudbalski razvoj. Igra polušpica, godinama nastupa u Džej ligi i tamo pravi razliku, a znamo koliko je jaka ta liga. Igrao je i za reprezentativne selekcije Japana. Ovako kvalitetnog stranca Radnički nikada nije imao, to odgovorno tvrdim - rekao je Lalatović za klupski sajt.

- Ja sam ga preporučio Ivici Tončevu i ostalim čelnicima Radničkog, a kada su i oni videli o kakvom se igraču radi, ušli smo u pregovore sa njegovim menadžerom Draganom Mrđom i uspeli smo da se dogovorimo. Garantujem da je takvih fudbalera malo u Srbiji. To je igrač koji pravi razliku i očekujem da ovde bude lider i čovek koji će odvesti ekipu ka realizaciji zacrtanih ciljeve - dodao je Lalatović.

Isto tvrdi i za centarfora Miljana Škrbića, koji je pre nekoliko dana zadužio dres Radničkog.

- On će biti novi Nermin Haskić. Sjajan napadač, baš po mom ukusu. Bio je na korak od Partizana pre godinu dana, hvalio ga je Savo Milošević, a ja sam ubeđen da će ovde pokazati sav svoj potencijal, koji je ogroman - jasan je Lalatović.

Ono što je najčudnije u svemu je što je, prema mnogim izvorima, Lalatović već dogovorio unosan transfer u Saudijsku Arabiju, i da već večeras putuje tamo na promociju, samo 12 dana otkako je promovisan na klupi Radničkog.

Ali u izjavi za sajt Radničkog Lalatović kaže da se još ništa nije dogovorio s Arapima.

- Ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala.

Miloš Jojić, 144 derbi

Plaća na vreme: Ivica Tončev; Foto: MN Press

- Doveli smo ozbiljne igrače, kojima su zagarantovani odlični uslovi. To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je prema mom mišljenju najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića - rekao je Lalatović.

Potom je ponovio da na Čairu sve funkcioniše perfektno i da će Tončev ispoštovati sve što je on dogovorio sa igračima.

- Radnički više nema dugove, Ivica Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire. A setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš. A da ima bilo kakvih dugova, verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Dakle, još jednom želim da poručim svima kojima je Radnički na srcu, da smo napravili izuzetan tim i da će on biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tom uspeo - završio je Lalatović.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MG

    25. jun 2021 | 10:39

    Pa zna da će da se vrati za 3 meseca... Kad ga nogiraju Arapi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA