≫ 

Najluđa transfer vest ovog leta: Gvardiola vodi Umara Sadika u Mančester Siti

Nigerijac u ugovoru sa Almerijom ima otkupnu klauzulu od 60 miliona evra, a novinar Asa se ozbiljno raspisao...

  • 14
Umar Sadik, Almerija Foto: Printscreen/As

Madridski dnevnik As ne prestaje da iznenađuje sa informacijama o transferu Umara Sadika iz Almerije. Posle pisanja o prelasku u Bajern koji je demantovan, njihov novinar Niko Garsija otišao je korak dalje i 'ladno preselio Nigerijca u Mančester Siti.

Prema njegovim informacijama, Sadik ne bi igrao na Etihadu, iako bi ugovorom bio vezan za taj klub, već bi ga Englezi odmah prosledili u francusku filijalu Troa na pozajmicu za narednu sezonu.

Troa je nedavno izborila promociju u viši rang, potrebna su joj pojačanja da bi se takmičila i u eliti, da ne potraje tamo samo jedno leto, a jedan od igrača koji je snimljen da po karakteristikama odgovara formaciji 3-4-3 koju forsira francuski klub je upravo Sadik.

As tvrdi da će vrlo brzo na sto Almeriji da stigne konkrentna ponuda, a crveno-beli, navodno, neće da prodaju Nigerijca za manje od 30 miliona evra. Ishod od prodaje Sadika čekaju i u Partizanu koji se nada nekom procentu od obeštećenja.

Inače, Sadik u ugovoru sa Almerijom ima otkupnu klauzulu na 60 miliona evra, ali su Andalužani raspoloženi da ga puste za duplo manje posle neuspelog pokušaja da se plasiraju u Primeru.

Inače, danima unazad engleski premijerligaš Brajton se spominje kao klub koji je zainteresovan za dovođenje Sadika, i koji je spreman da plati 18 miliona evra. Tu se negde vrte i ponude Spartaka iz Moskve, Hetafea i Leverkuzena koji su navodno takođe zainteresovani.

Video: Dok crno-beli ginu na terenu, Sadik kulira na ogradi i telefonira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    24. jun 2021 | 19:07

    HA HA HA HA HA HA HA ,PA KAKO te BRE NIJE SRAMOTA DŽUKELO JEDNA DA OVO NAPIŠEŠ ? TREĆERAZREDNI,PETPARAČKI REZERVI IGRAČ ŠPANSKOG DRUGOLIGAŠA IDE U SITI ZA 60 MILIONA ???

  • sadiq je sila

    24. jun 2021 | 21:27

    htjeli priznati ili ne..sadiq je igracina..pokreti pink pantera al genijalac..nema vizuelni izgled fudbalera al da zna zna...i moguce je da ce zavrsit u nekom velikom velikom klubu..vidjecete..

  • Перишић

    24. jun 2021 | 19:04

    Дрво наше😁🦾

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA