Saznajemo! Vladimir Stojković ima ponudu iz Saudijske Arabije: Srpski trener želi kapitena Partizana

Srpski trener je u Al Feihi u dobio odrešene ruke da sastavi tim i u vrhu liste želja je golman crno-belih

  • 30
Finale kupa Srbije, Derbi

Foto: Nikola Tomić

Iako mu je 37 godina i sve sluti na skori kraj karijere, Vladimir Stojković ne samo da ne razmišlja o penzionisanju, već postoji velika verovatnoća da se uskoro ponovo okuša u inostranstvu. Iskusni čuvar mreže Partizana na listi je želja Al Feihe, kluba iz Saudijske Arabije, na čijoj klupi se od pre nekoliko dana nalazi bivši trener crno-belih Vuk Rašović, saznaje Telegraf.

Rašović je tek stigao u Al Feihu i dobio odrešene ruke da pravi tim po sopstvenim željama, a u vrhu te liste je i Stojković, kome za nekoliko meseci, tačnije u decembru, ističe ugovor sa Partizanom.

Naravno, u Humskoj postoji želja da iskusni čuvar mreže ostane u klubu i produži saradnju, ali bi se postojeći ugovor verovatno drastično smanjio, jer Partizan planira drastično smanjenje budžeta za plate ovog i narednog leta i to se odnosi isključivo na igrače sa najvećim ugovorima, gde spada i Stojković.

Otuda je malo verovati da će doći do produžetka ugovora, a sa druge strane Partizan sigurno neće praviti probleme svom kapitenu da se još jednom okuša u inostranstvu i zaradi dobru svotu u smiraju karijere.

Kontakti već postoje i to preko posrednika, pa se konačan epilog između Stojkovića i Al Feihe očekuje u narednih desetak dana.

Video: Agonija Vladimira Stojkovića posle poraza u Kupu i haosa na terenu: Unezvereno seo na klupu!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA