Mozzart daje najveće kvote na svetu: Holandija 1,77, Brazil 1,45, Peru 2,55!

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Severna Makedonija - Holandija Foto: Tanjug/AP

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, a na scenu se probija i Kopa Amerika.

Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili pojačane kvote na tri meča koja obuhvataju dva trenutno najpopularnija nadmetanja na svetu, i one će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Proverite, stvarno je tako.

HOLANDIJA - ČEŠKA (NEDELJA, 18.00), KEC 1,77

Posle veoma dobrih partija u grupnoj fazi Holandija će težiti da navijačima pruži još jedan razlog za slavlje. Večeras u osmini finala Evropskog prvenstva u Budimpešti Lale igraju protiv Češke, imaju epitet favorita, ali daleko od toga da ih čeka lak posao. Holanđani su postizali golove iz zabave u Grupi C i verovatno će se držati napadačkog stila igre i protiv Čeha. Nominalni posetioci će se još jednom osloniti na napadača u formi Patrika Šika, koji ipak nije uspeo da povede svoju selekciju do pozitivnog ishoda protiv Engleske. U svakom slučaju, Češka se suočava sa teškim zadatkom protiv tima Franka de Bura, koji ima za cilj da odvede svoje momke do kraja turniru.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

BRAZIL - EKVADOR (NEDELJA, 23.00), KEC 1,45

Brazil je ostvarenim maksimalnim učinkom osigurao prvo mesto u Grupi B na Kopa Americi, ali interesuje ga i pobeda nad Ekvadorom u okviru poslednje runde grupne faze. Selesao trenutno izgleda nezaustavljivo i, nesumnjivo, nestrpljiv je da sačuva stopostotni rekord. Glavni trener Tite, međutim, mogao bi da odmori nekoliko standardnih igrača prvog tima. S druge strane, Ekvador nema nijedno slavlje na takmičenju i na rubu je eliminacije pošto u ključnom dueli ima planinu ispred sebe. U poslednjem međusobnom susretu u takmičarskoj utakmici Brazil je zabeležio pobedu nad Ekvadorom 2:0.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

10.000 dinara u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

VENECUELA - PERU (NEDELJA, 23.00), DVOJKA 2,55

Venecuela i Peru se bore da rezervišu mesto u četvrtfinalu Kopa Amerike. Vinotinti još nemaju pobedu na kontinentalnom turniru, ali su pokazali znake poboljšanja u remijima sa Kolumbijom i Ekvadorom. S druge strane, Peru je imao uspona i padova. Inke se nadaju drugoj pobedi na takmičenju, ali s obzirom na partiju Venecuele u remiju sa Ekvadorom, treba biti oprezan. Poslednja tri međusobna okršaja Venecuele i Perua završena su nerešeno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA