≫ 

Dragović zbog Zvezde skratio odmor: Biće odmah na raspolaganju Stankoviću

Reprezentativac Austrije odlučio da se odmah priključi crveno-belima

  • 3
Aleksandar Dragović Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Austrije završila je takmičenje na Euru u osmini finala, a reprezentativac Aleksandar Dragović nije želeo da produžava odmor. On se odmah posle kraće pauze stavio na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću i Crvenoj zvezdi.

Dragović će nakon iscrpljujućih mesec dana sa reprezentacijom odmoriti tek desetak dana i staviti se na raspolaganje Stankoviću već za prvi evropski meč ove sezone, zakazan već za 21. jul u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Stanković će tako već za susret sa Kairatom ili Makabi Haifom moći da računa na reprezentativca Austrije, iako bi mnogi tražili stpljenje, duži odmor...

Dragović je već dolaskom u Zvezdu, i to ne u veteranskim godinama, pokazao koliko voli klub, a očigledno želi što pre da obuče crveno-beli dres i pomogne u ispunjavanju cilja zacrtanog na početku priprema - ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Inače, selektor Austrije je poručio Dragoviću da na njega neće zaboraviti bez obzira što je izabrao da igra u srpskoj Superligi, takmičenju koje po renomeu nije u skladu sa njegovim kvalitetom.

Video: Aleksandar Dragović došao da gleda Zvezdu u finalu Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA