≫ 

Rekorder Mesi dao 2 gola za 9 minuta, poznati su svi parovi četvrtfinala Kopa Amerika

As Barselone postao igrač sa najviše nastupa za nacionalni tim

  • 0
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Nakon pobeda fudbalskih reprezentacija Argentine i Urugvaja na poslednjim mečevima grupne faze, konačno smo dobili i parove četvrtfinala na ovogodišnjem Kopa Amerika!

Argentinci su osvojili prvo mesto u grupi zahvaljujući ubedljivoj pobedi nad Bolivijom (4:1), uz dva gola Lionela Mesija koji je "upisao" i jubilej s obziro na to da je sa 148 nastupa postao igrač sa najviše nastupa za Gaučose.

Mesi je mrežu Bolivijaca tresao u 33. i 42. minutu, prethodno je Papu Gomez na Mesijevu asistenciju u 6. minutu načeo rivala, dok je konačan rezultat postavio Lautaro Martinez u 65. minutu - samo pet minuta nakon što je Savedra smanjio na 3:1.

Urugvaj se domogao drugog mesta u grupi zahvaljujući golu Edinsona Kavanija protiv Paragvaja u direknoj borbi. Naime, as Mančester junajteda je u 21. minutu iz penala tresao mrežu za konačnih 1:0.

Argentina će u četvrtfinalu igrati igrati protiv Ekvadora, Urugvajci idu na Kolumbiju, Paragvaj i Peru su sledeći par, dok će Brazil plasman u TOP 4 tražiti preko Čilea.

>>> Kakav derbi u osmini finala EP danas (18.00) na Vembliju. Englezi, koji su krenuli na EURO kao favoriti, protiv Nemaca, koji po imenima nisu kao što su nekad bili, ali su pokazali zašto su Nemci. Kvota na Englesku je 2,65, na Nemačku 2,80, na iks 3,10, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Nemačka.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA