Kolarov pristao na duplo manju platu da bi ostao u Italiji

Iskusni levi bek neće menjati "adresu stanovanja"

  • 2
Inter MIlan Foto: Tanjug/AP

Bivši reprezentativac, ujedno i kapiten Srbije Aleksandar Kolarov produžiće ugovor s Interom na još jednu godinu -  uz 50 odsto manju platu, prenosi poznati novinar Đanluka Dimarcio.

Jurila ga je Crvena zvezda, ali je uvek bio za korak brži od nje, onda kada su svi pomislili da ga je klub s Marakane konačno sustigao, ispostavilo se da je Kolarov povređen i da ne može odmah biti dostupan...

To je i stalo na put, jer prema rečima Mitra Mrkele i Zvezdana Terzića, Zvezdi je zbog obaveza u Ligi šampiona potreban igrač koji može odmah da uđe u tim i konkuriše za startnih 11.

Tako je propala transfer priča Aleksandra Kolarova u Zvezdu, potom se umešao i Siniša Mihajlović koji je hteo da ga dovede u Bolonju, ali se Kolarov ipak odlučio na još jednu godinu u plavo-crnom dresu.

Prema rečima pouzdanog italijanskog novinara DiMarcija, novi ugovor između "Nero-azura" i Kolarova će biti potpisan u toku nedelje.

Video: Zvezdan Terzić progovorio o dolascima Prijovića, Arnautovića, Kolarova uz zagonetan osmeh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA