≫ 

Partizan igra drugi test meč u Sloveniji, Rikardo ga preskače, Baždar i Jović u navali

Igrači će dobiti podeljenu minutažu shodno trenutnoj mogućnosti, jer se tim još kompletira

  • 6
FK Partizan

Foto: partizan.rs

Posle tri dana žestokog rada na treninzima, fudbaleri Partizana danas će odigrati i drugi kontrolni meč na pripremama u Sloveniji. Protivnik je ovdašnji prvoligaš Kopar, sa kojim će se crno-beli sastati na stadionu u Ptuju, od 19.00 časova, uz direktan prenos na Areni sport.

Trener Aleksandar Stanojević za ovaj meč neće moći da računa na Ivana Obradovića, koji je dobio jak udarac u koleno na utakmici sa Murom i trenirao je mimo ekipe, kao ni na novajliju Rikarda Gomeša koji se timu priključio u noći između utorka i srede i tek ovoga jutra će odraditi prvi trening.

Baš kao i u prethodnom duelu, Stanojević planira da podeli minutažu, ali shodno mogućnostima, jer tim još uvek nije kompletiran do kraja.

Ako je suditi po jučerašnjem treningu crno-beli će početi u sastavu: Stevanović, Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Terzić, Jović, Natho, Baždar.

- Očekuje nas utakmica sa Koprom, ali još uvek ne možemo da uigravamo ekipu, jer nemamo krucijalne igrače u napadu. Možda će neko igrati 60 minuta, neko 30, kao što su recimo tri mlada napadača Samed Baždar, Marko Milovanović i Nikola Štulić. Mladi štoper Đorđević takođe pola sata, a videću kako i Subotića da ubacim određeno vreme, počeće recimo mladi Terzić. Imamo šest štopera, ne znam kakav je situacija sa Banjakom Rezultat je bitan i nije bitan, svako će dobiti šansu da je ugrabi. Tako je igračima, tako je i nama trenerima u Partizanu, niko nije amnestiran, nekada imate i pola šanse da se dokažete, ne više - rekao je Aleksandar Stanojević pred utakmicu sa Koprom.

Video: Stanojević o pojačanjima: Ne znam šta se desilo s Ngojem! Bilo je sve gotovo, ali ipak ne dolazi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    30. jun 2021 | 10:11

    Al nas rekonstruisao Ša Ša Stanoje ostali samo dugmići.

  • Kele

    30. jun 2021 | 12:33

    Sledeci je suma raspad sistema

  • Branislav

    30. jun 2021 | 13:56

    Skoro nismo imali lošiji tim, šta je sa Sumom ljudi, jer moguće da od novinara ne može niko da postavi pitanje o Sumi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA