Podolski uplovio u šou biznis vode, dobio šest miliona evra samo da bude u žiriju

Nemački as u novoj ulozi

  • 0
Germany Soccer England Foto: Tanjug/AP

Bivši proslavljeni reprezentativac Nemačke Lukas Podolski (36) ugovorio je moguće i najunosniji posao van fudbala kojim se i dalje aktivno bavi. "Princ Poldi" je zvanično uplovio u vode šoubiznisa pošto je postao član žirija popularnog šou programa "Super talenat", što je nemačka verzija TV predstave "Ja imam talenat".

Podolski će na osnovu ove saradnje inkasirati skoro koliko trenutno prima kao fudbaler u Antaliji. Nemački mediji navode da je sa TV RTL dogovorio iznos od 6.000.000 evra za tri sezone!

On će na mestu člana žirija zameniti veterana Ditera Bolena (67).

Jasno je da je Podolski oduševljen što će biti deo postave koja će birati najtalentovanije umetnike  u Nemačkoj, a sigurno je da "težina" ugovora ima mnogo veze sa tim.

- Uvek sam uživao gledajući "Super talenat" sa porodicom, a sada ću ja biti u žiriju, što je asjano, i to u mom Kelnu. Radujem se svemu tome, kao i novim izazovima u mom klubu - poručio je Podolski.

Nemački mediji pišu da se bogatsvo Podolskog procenjuje na oko 33 miliona evra. Deo tog novca uložio je u pivarski biznis, restorane brze hrane, a ima i svoj brend sladoleda.

Sa Antalijom ima ugovor na 3.3 miliona evra po godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA