≫ 

Nemanja Radonjić između Bundeslige i Serije A, transferu se raduje i Partizan

Crno-beli bi trebalo da dobiju novac na ime trening kompenzacije

  • 0
Nemanja Radonjić Foto: AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić će, po svemu sudeći ovog leta napustiti Olimpik iz Marselja u koji je na leto 2018. stigao iz Crvene zvezde za 12 miliona evra!

Nedavno se pisalo da je Benfika zainteresovana za usluge krilnog veziste za kog nemački "Kiker" piše da ima veliku želju da se za stalno preseli u Berlin i nosi dres Herte za koju je nastupao ovog proleća kao pozajmljen igrač.

"Kiker", naime, ide dalje i u svom tekstu piše da Radonjić praktično očajnički želi da igra za Hertu, kao i da su dva kluba već sela za pregovarački sto. A cifra koju Marselj želi nije manja od osam miliona evra...

S druge strane, italijanski mediji javljaju da je Radonjić interesantan i Đenovi koja je želela da ga dovede još 2018. pre nego što je otišao za Francusku. Dodaju da je i Đenova napravila prvi korak i kontaktirala igrača, te da se precizniji detalji očekuju u narednim danima.

U slučaju da Marselj proda Radonjića ovog leta, Zvezda neće imati nikakve procente od pomenute trgovine. Međutim, hoće Partizan, i to oko 20.000 evra na ime trening kompenzacije s obzirom na to da je fudbale prošao mlađe kategorije crno-belih.

>>> Španija je po kvotama izraziti favorit sa 1,78 na dvojku, ali Švajcarsku je dobila samo jednom u poslednja četiri meča i nije joj nijednom dala više od gola. Tip da ni na ovom meču nećemo videti više od dva pogotka plaća se kvotom 1,90. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Švajcarska - Španija

Video: Penal ludilo na Zvezda - Aris: Posle 2 penala za Grke odmah dosuđena najstroža kazna za crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA