≫ 

Luka Jović na meti kritika na prvom treningu Reala, problem je kilaža, moraće da "probuši kašiku"

Navijači su primetili da se Luka sa odmora vratio veći nego što je bio

  • 12
luka jović Foto: twitter/real madrid

Srpski napadač Luka Jović ima drugu šansu u Realu, nije to bilo kako je zamislio kod Zinedina Zidana, a u međuvremenu je došlo do prormene na klupi, pa će srpski napadač imati da se dokazuje kod još jednog trenerskog maga - Karla Anćelotija.

Ali, odmah na startu - problem za Luku.

Španski mediji su preneli "vox populi" sa društevnih mreža navijača Reala, koji su u neverici zbog lošeg fizičkog stanja našeg fudbalera na prvom treningu Madriđana. Real je na svojim društvenim mrežama postavio video izlaska igrača na teren prvog dana priprema, na kome se Jovićeva figura značajno ističe u odnosu na ostale igrače.

Lukina linija očito nije u skladu sa normama koje se traže od profesionalnih fudbalera, posebno ako ste igrač Reala, a s obzirom da je Srbin odavno "na meti" navijača i medija, zbog viška kilograma odmah je postao predmet kritika na društvenim  mrežama.

Pogledajte pa sami zaključite da li se Luka previše opustio na odmoru.

Video: Dok Luka Sofiju nosi na krkače, ona ga ljubi po vratu: Romantični kadrovi raznežili sve

Italijani su prilično dominantno stigli do polufinala EURO, dok su se Španci provlačili, pa ćemo večeras (21.00) gledati superderbi - kvota na Azure je 2,65, na Furiju 2,85, a na iks, odnosno da opkladu da utakmica ide u produžetke 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Španija

Brazil je prošao u finale Kopa Amerika, gde čeka pobednika večerašnjeg (03.00) duela Kolumbija - Argentina. Predvođeni Mesijem, Gaučosi igraju sjajno ovog leta, a Kolumbijci su prilično srećno došli do polufinale. Kvota na Argentinu je 1,90, na Kolumbiju 4,40, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolumbija - Argentina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA