Mesi prozivao Minu nakon promašenog penala: "Ajde sad pleši, hajde, zaigraj"

Argentina će po ko zna koji put pokušati da osvoji Kopa Ameriku

  • 1
Lionel Mesi, Džeri Mina Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Argentine su uspeli da se plasiraju u finale Kopa Amerike pošto su savladali Kolumbiju nakon penala, a argentinski golman Emilijano Martinez i kapiten ove reprezentacije Lionel Mesi su prozivali protivničkog štopera Jerija Minu nakon promašenog penala.

Argentina nije osvojila ovaj trofej od 1993. godine, a sada će imati novu priliku, i ako će joj rival u finalu biti reprezentacija Brazila.

Međutim, četa Lionela Skalonija predvođena napadačkim dvojcem Leo Mesi - Lautaro Martinez veruje da je upravo ova "ta" godina koja će vratiti trofej u njihove vitrine.

Argentinci su savladali Kolumbiju nakon boljeg izvođenja penala, a apsolutni heroj je golman Emilijano Martinez koji je uspeo da odbrani čak tri jedanaesterca u penal seriji.

Posebno je bio zanimljiv penal Jerija Mine, fudbalera koji je "igrao" nakon što je postigao gol protiv Urugvaja u četvrtfinalnoj penal seriji.

Emilijano Martinez je već započeo sa svojim prozivkama, a na praznom stadionu svi su mogli čuti šta mu je uzvikivao.

- Nervozan si, to ti neće doneti slavlje, vidim da si nervozan, vidi loptu, ispred je. Da, idiote, znam te, znam da ti se sviđa, smeješ se svojoj nervozi - pričao je Emi Martinez, pre nego što je na sjajan način odbranio penal bivšeg štopera Barselone.

Emilijano Martinez, Jeri Mina Foto: Tanjug/AP

Nakon što je odbranio ovaj penal, Martinez je proslavio na kontroverzan način, naime, on je postavio ruke sa strane i seksualnom gestikulacijom je pomerio svoje telo unapred. Ovo je oduševilo i Lionela Mesija koji je sa centra vikao.

- Igraj sada, hajde, zaigraj!

Emi Martinez je nastavio svoju torturu na golu, Davisonu Sančezu je takođe govorio velike uvrede pre nego što mu je odbranio penal, dok je za Kardonin penal samo ućutao i pogodio stranu gde je ovaj šutirao.

Finale je na programu u noći između subote i nedelje, 10. i 11. jula sa početkom od 02 sata posle ponoći.

Video: Stanojević posle meča sa Krakovijom: Samo smo hteli da preživimo ovo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    7. jul 2021 | 12:30

    Ovaj kup je isto ko da si u ratu 47 faula ja neznam kako ovaj messi ostao jos igrati bilo je najmanje 7 faula na messi u drugom polovreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA