≫ 

Gornjik tražio promenu poljske lige da bi Podolski stigao da bude sudija na "Ja imam talenat"

Sve za marketing

  • 0
Germany Soccer England

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub iz Poljske, Gornjik Zabrze doveo je najveće pojačanje u svojoj istoriji, Lukas Podolski je potpisao ugovor s njima, a oni su odmah tražili od Ekstraklase da promeni raspored takmičenja da bi fudbaler stigao da bude i sudija u Nemačkom šou "Ja imam talenat"

Dovođenjem bivšeg osvajača Mundijala, Gornjik je uspeo da pridobije svu medijsku pažnju u Poljskoj, a sigurno je da Podolski i sa 36 godina ima dovoljan kvalitet da pomogne klubu u Ekstraklasi.

Međutim, ovaj transfer ima i negativnu stranu koja će uskoro biti

Naime, Podolski je postao sudija u Nemačkom "Ja imam talenat" i moraće da putuje u ovu zemlju na snimanje, što znači da će se obaveze u "šou-biznisu" poklopiti sa nekim utakmicama u Poljskoj, tako da je Gornik već pokrenuo pregovore sa Ekstraklasom.

- Ne mogu da otkrijem nikakve detalje, ali mogu potvrditi da pregovaramo. Ovde ne postoje veliki problemi, jer se samo nekoliko utakmica poklapa sa njegovim obavezama u Nemačkoj. Tokom sklapanja ugovora, sve som isplanirali do najsitnijih detalja, tako da je u interesu lige, Lukasa ali i nas da on odigra što više utakmica - izjavio je Dariuš Černik, predsednik Gornika.

 

Video: Ostojić glavom povisio na 3:0: Partizan ubedljivo vodi,

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA