Dileme više nema, Serhio Ramos je 4. zvučno pojačanje PSŽ-a ovog leta!

Španac potpisao ugovor na dve godine

  • 4
Serhio Ramos

Printskrin: Twitter/@PSG_English

Španski fudbaler Serhio Ramos, jedan od najboljih defanzivaca na svetu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom, saopštio je francuski klub.

Ramos u Pariz stiže posle 16 godina u Real Madridu i ukupno 22 trofeja, od čega četiri u Ligi šampiona. Prethodno je igrao za Sevilju, a za reprezentaciju Španije odigrao je rekordnih 180 utakmica, ali je zbog povrede propustio Evropsko prvenstvo.

Već u sredumje bilo jasno da je Ramos PSŽ-ov, a Španac je odmah uzeo dres sa brojem četiri.

 

- Broj četiri mnogo cenim zbog sujeverja, jer sam ga nosio od početka karijere i postao je deo mog života. Doneo mi je sreću i mnogo pobeda. Postao je deo mene kao osobe i profesionalca. Privilegija je što ću ga nositi u tako sjajnom klubu kao što je Pari Sen Žermen. Posebna je stvar za mene što ću moći da nosim svoju četvorku ovde u Parizu - rekao je Ramos koji je na predstavljanju imao jasnu poruku:

- Ovo je najbolje mesto za snove. Najbolji klub da se nastavi sa pobedama, borićemo se sa svima za sve što nas čeka!

Pored Ramosa, PAri Sen Žermen je ovog leta doveo Žoržinja Vajnalduma iz Liverpula i Đanluiđija Donarumu iz Milana. Obojici su istekli ugovori sa bivšim klubovima, kao i Ramosu, dok je Ašraf Hakimi Interu plaćen 71 milion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    8. jul 2021 | 11:51

    Ovaj je promakao kk partizan, nema veze dovesce nekog skupljeg

  • džaba vam novci

    8. jul 2021 | 12:09

    Četvrta "bomba" u psž,zar ne zvuči poznato?Opet nećete osvojiti ligu šampiona i opet nećete igrati EL.Tako se ne stvara tim,novcem,pumpanjem,na silu,kakve to veze ima sa sportom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA