Prvi "korona" transfer: Doveli ga u februaru, a prodali u julu jer nije hteo da se vakciniše

Čudne stvari se dešavaju "preko bare"

  • 1
Erik Hurtado Printskrin: Youtube / Qualityfirst

Fudbalski klub Montreal prodao je svog napadača, Erika Hurtada nakon samo sedam meseci, jer nije želeo da primi vakcinu protiv korona virusa.

Toronto i Montreal su jedina dva kluba iz Kanade koja se takmiče u MLS, a sve do sada su bili primorani da žive i igraju na neutralnom terenu u SAD.

Nedavno su i njima dopustili putovanja vozom iz jedne u drugu zemlju, ali samo za one fudbalere koji su se vakcinisali protiv korona virusa.

Upravo tu je nastao problem sa napadačem Montreala, Erikom Hurtadom, jer on ne želi da primi vakcinu i klub iz Kanade je bio primoran da ga proda za 200.000 dolara.

- Bilo je interesovanja za ovog fudbalera, a nakon što smo saslušali ponude, odlučili smo da ga prodamo. Problematična je njegova situacija s kovidom, to je i razlog zašto smo morali da ga se 'rešimo' - rekao je sportski direktor Montreala.

Klub koji je kupio ovog napadača je Kolumbus Kru koji se muči sa napadačima nakon što se Bredli Rajt-Filips povredio, dok je Žardes sa reprezentacijom SAD-a na Gold kupu.

Video: Još jedna glupost Sanoga: Napravio novi penal, Popović sada nije uradio isto što i Borjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA