Barsa nastavlja da pravi prostor za Mesija: Dete iz "La Masije" se pridružilo Stefanu Mitroviću

Nije dobio Karlos Alenja pravu priliku u ovom klubu

  • 0
Karlos Alenja, FK Barselona, FK Hetafe Printskrin: Youtube / pantauu soccer

Doskorašnji igrač Barselone, Karlos Alenja novi je fudbaler Hetafea u koji je stigao za 5.000.000 evra i 50 odsto od naredne prodaje.

Karlos Alenja ima 23 godine i čitav svoj život je igrao u Barseloni, tokom svoje karijere je proveo samo godinu dana van ovog kluba kada je bio na pozajmici u Betisu.

Za ekipu Barselone B, Alenja je odigrao 89 utakmica i postigao je 14 pogodaka, dok je u prvom timu zabeležio 44 utakmice i ima saldo od tri gola.

Ovaj vezni igrač je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Hetafeu, za 22 utakmice je postigao dva gola i podelio je dve asistencije.

Međutitm, bez obzira na ne baš najbolju statistiku, on je igrama oduševio stručni štab ovog kluba koji je po svaku cenu želeo da ga zadrži.

Iako mu je cena na transfermarketu 15.000.000 evra, Barselona je prihvatila trostruko manju ponudu i procente od naredne prodaje.

Fudbalski klub iz Katalonije po svaku cenu želi da napravi dovoljan prostor kako bi obezbedio novi ugovor za njihovog najboljeg igrača - Lionela Mesija.

S druge strane, Hetafe je već doveo srpskog reprezentativca Stefana Mitrovića u letnjem prelaznom roku.

Video: Spektakularna koreografija navijača Barselone pre početak El Klasika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA