≫ 

La liga registrovala Mesija za narednu sezonu: Da li je ovo definitivan znak da Leo ostaje u Barsi?

Nazire se kraj "sapunice"

  • 0
Lionel Messi, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Saga Leo Mesi izgleda, pri kraju. Na to ukazuje vest da je španska La Liga registrovala Argentinca za narednu sezonu, i to pred sam istek propisanog roka za klubove.

To praktično znači da će Mesi i naredu sezonu provesti u Barsleoni, sa kojom mu je nedavno istekao ugovor, što je pojačalo spekulacije da možda može napustiti Kataloniju. Od toga, ipak, neće biti ništa, sudeći prema potezu La Lige.

Narednih dana bi trebalo da Barsa i Mesi ozvaniče novu saradnju, čim otac najveće zvezde kluba Horhe Mesi i novi predsednik Đoan Laporta definišu finansijske uslove novog ugovora, pišu španski mediji.

Barselona je u međuvremenu morala da dostavi administraciji La Lige potvrdu da je Mesi igrač Barselone, što on trenutno nije (istekao mu ugovor), međutim sama činjenica da je "upisan" u knjige Primere za narednu takmičarsku godinu znači samo jedno - da je Barsa dala mig čelnicima prvenstva da je dogovor sa Argentincem samo stvar formalnosti.

Mesi se trenutno nalazi u Brazilu gde ga očekuje finale sa Brazilom na Kopa Amerika, silno želi prvi trofej sa reprezentacijom, pa se može i naslutiti da je sve vezano za nastavak svoje karijere već rešio i pre odlaska na kontinentalni šampionat Južne Amerike.

Španski mediji navode da će Mesi i Barsa već u narednim danima ozvaničiti saradnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA