≫ 

Partizan instalirao VAR na stadionu u Humskoj, čeka se finalna dozvola UEFA

Što se crno-belih tiče, oni su spremni za Superligu i Ligu konferencija

  • 15

Regularnost ili bar poboljšanje iste polako stiže i na terene u Srbiji, pa je shodno tome Partizan ovog utorka na stadionu u Humskoj instalirao i isprobao VAR stistem, koji će u narednoj sezoni biti korišćen i u domaćoj ligi, ali i na evropskoj sceni.

Partizan je već pokrenuo licenciranje VAR sistema i slanje izveštaja u UEFA, na osnovu koga će evropska kuća fudbala, veruju u Humskoj, dati dozvolu za rad nove tehnologije na stadionu u Humskoj.

VAR, FK Partizan Foto: Twitter/@FKPartizanBG

Jedan od uslova za instaliaciju, pokretanje i probu VAR-a je da se odigra makar jedan prijateljski meč na kome će sistem biti testiran i to se upravo dogodilo u Humskoj, pošto su snage odmerili mlađi omladinci crno-belih i selekcija Arene sport, koju je kao kapiten predvodio glavni i odgovorni urednik Ivan Radulović, inače i strelac jednog od golova (iz penala).

VAR, FK Partizan Foto: Twitter/@FKPartizanBG

Instalacija nove tehnologije, uz prisustvo sudija, protekla je u najboljem redu i crno-beli spremno dočekuju iskušenja u Superligi i kvalifikacijama za Ligu konferencija.

U toku večeri, Partizan će na zvaničnim klupskim glasilima prezentovati i video i foto materijal u vezi sa pomenutim događajem.

Video: Stanojević o uvođenju VAR-a: Više neće biti penala van 16 ili lopta izađe, a oni vam daju gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    13. jul 2021 | 20:11

    Auu,pa sta ce sad natko,nema vise penala

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. jul 2021 | 20:10

    А хоће ли инсталирати и бољи терен, не могу наши момци играти по кртичњаку...играш ЛШ, перфектни терени, и дођеш на лавор...мсм, страаашно

  • Gg

    13. jul 2021 | 20:50

    Ufff jel to znaci da natho nece dati ni jedan gol, s obzirom da je on sve golove dao sa bele tacke i umalo bio najbolji strelac prvenstva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA