≫ 

Donaruma, Ramos, Hakimi, Nejmar, Embape: Ako PSŽ ne uzme Ligu šampiona ove sezone, neće nikad

Italijanski čuvar mreže se oprostio od Milana porukom na Instgramu i pridružio se verovatno najmoćnijoj ekipi u Evropi u ovom trenutku

  • 7
Euro 2020 finale, fudbal, fudbalska reprezentacija Italija - Engleska Foto: Tanjug/AP

Pari Sen Žermen gradi moćan tim, opet, da li je će to ovog puta biti dovoljno da se popne na evropski vrh naravno pokazaće vreme. Parižani su najaktivniji, najkonkretniji i najizadašniji u aktuelnom prelaznom roku, doveli su Žoržinja Vajnalduma iz Liverpula,  Ašrafa Hakimija iz Intera, pa Serhija Ramosa iz Reala, a nova akvizicija im je sveže krunisani evropski prvak Đanluiđi Donaruma. Sve sami "kapitalci". 

Kad se ovaj trio uklopi u sastav koji u svojim redovima već ima "paklene" igrače poput Nejmara, Embapea, Di Marije i ostalih, zaključak se sam nameće: ako ove sezone "Sveci" ne osvoje Ligu šampiona, ne znamo kad će.

Uostalom, naredna sezona im je i prilika da se iskupe za lomove iz prošle u kojoj su im izmakli svi najvažniji pehari.

Donaruma se u međuvremenu kasno u utorak porukom na društvenim mrežama oprostio od svog Milana u kojem je priliku da stane među stative seniora dobio još kao 16-godišnjak kod Siniše Mihajlovića.

- Neki izbori u životu su teški, ali su deo odrastanja čoveka. Došao sam u Milan kada sam bio mali. Osam godina sma nosio ovaj dres sa ponosom, borili smo se, tugovali, pobeđivali, plakali, moji saigrači i ja, moji treneri, svi koji su bili deo kluba, zajedno sa našim navijačima koji su integralni deo ove porodice. Živeo sam nezaboravne trenutke koje nikad neću zaboraviti. Sada je vreme da kažem zbogom, pravim izbor koji nije lak, a ovaj moj post svakako jenedovoljan da pokaže moje emocije i sve što sada osećam - napisao je između ostalog Donaruma.

Zvezda će danas saznati ime protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Posle 1:1 u Izraelu, Kairat od 16.00 čeka Makabi Haifu - kvota na keca je 2,50, na iks 3,10, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kairat - Makabi Haifa

Video: Haos na ulicama: Besni navijači PSŽ-a pravili štetu po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA