≫ 

Florentino Perez Ronalda nazvao bolesnikom i idiotom: Objavljen novi kompromitujući audio snimak

Gazda Madriđana definitivno nema lepo mišljenje o fudbalerima

  • 9
Florentino Perez Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Španski list "El Confidencial" je ovih dana u centru pažnje španske javnosti zbog ekskluzivnog audio materijala sa kompromitujućim snimcima predsednika Reala Florentina Pereza. Snimci su iz nekoliko perioda vladavine moćnog gazde Madriđana, na svakom kritikuje i vređa fudbalere Reala, najveće zvezde tog vremena.

Na snimku koji datira iz 2006. godine Perez je "biranim rečima" pričao o Raulu i Kasiljasu, o tome smo već pisali u utorak, a na novom koji je objavljen u sredu, Perez vrlo ružno priča o najvećem igraču Reala svih vremena i jednom od najvećih igrača današnjice Kristijanu Ronaldu.

- On je lud. Taj momak je idiot, bolestan čovek. Vi mislite da je on normalan, ali on nije normalan, u suprotnom ne bi radio stvari koje radi. Poslednja glupost koju je uradio, koju je video ceo svet... Zbog čega on radi te stvari? - rekao je Florentino o Ronaldu, no nije poznato o kom događaju priča predsednik Reala i šta je to Portugalac uradio što je ovog toliko iznerviralo.

Ovaj audio snimak datira iz 2012. godine, prenosi katalonski Sport.

"El Confidencial" je u i posedu snimka u kojem Perez pogrdno priča i o Ronaldovom agentu Žoržu Mendešu. Ponovo pominje Ronalda u negativnom kontekstu.

- Mendeš nema kontrolu nad njim (Ronaldom), kao što nema komande ni nad Murinjom. Nula. Čak ni za intervjue. Ništa, ni za jedan j****i slučaj. To su grozni egoisti, obojica razmaženi, ne vide realnost, jer bi u suprotnom videli mnogo više novca. Njih dvojica nisu normalni, jer mi ovde pričamo o mnogo novca na osnovu prava o zaštiti lika i dela. I još sa tim njihovim ponašanjem, tom arogancijom i izrazom lica, niko ih ne voli... Pozitivan imidž je nešto potpuno suprotno od onog što rade - grubo je rekao Perez, i tu se njegov monolog završava.

Videćemo narednih dana da li "El Confidencial" ima još "vrućeg" materijala i Perezovih snimaka koji bi mu dodatno poluljali rejting.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    14. jul 2021 | 12:25

    Covek u pravu samo rekao istinu.

  • vk

    14. jul 2021 | 14:57

    Ronaldo jes da je dobar igrac ali je stvarno arogantan i sebican stalno se fali da je najbolji igrac . Ali ima ispred sebe onog malog sa broj 10 koji se zove MESSI

  • Miodrag

    14. jul 2021 | 20:43

    Perezov rejting uopšte nije poljuljan, bar što se mene tiče, ovaj fudbaler, čije ime ne želim da pomenem, je nula od čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA