≫ 

Mesi sve dogovorio sa Barsom: Potpisuje "čudan" ugovor i posle dve sezone napušta klub

Čudan u smislu da je sve napravljeno da od 2023. Argentinac ne bude igrač Barselone

  • 0
Lionel Mesi, FK Barselona Foto: AP/Tanjug

Lionel Mesi i Barselona su navodno postigli konačan dogovor oko novog ugovora i Argentinac bi pre vikenda trebalo da se obaveže na petogodišnju saradnju, tvrdi katalonski "L'Esportiu!"

Dogovor između Barse i Mesijevog oca je postignut u ponedeljak, a otkupna klauzula bi trebalo da iznosi 600 miliona evra! Ono što je bitno, a kako tvrdi pomenuti portal, jkeste to da će Leo najverovatnije napustiti klub posle Svetskog prvevenstva u Katar i otići u Inter iz Majamija.

Mesi je, takođe, prihvatio značajno smanjenje plate zbog teške finansijske situacije (Španci pišu 50 odsto), ali bi "na ruke" trebalo da dobije određeni novac kroz bonus za obnovu ugovora.

Argentinac će prve sezone zarađivati 20 miliona vera, dok će u drugoj dobiti određeno povećanje. Takođe, ukoliko kojim slučajem odluči da ostane u Barsi i posle 2023. godine, uslediće određeno smanjenje primanja u svakoj od preostale tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA