Partizan pustio u prodaju sezonske ulaznice, najverniji dobijaju ogromne pogodnosti

Partizan će nagraditi sve one navijače koji su prethodne sezone kupili karte bez obzira na to što je čitava sezona odigrana bez publike

  • 16
107. večiti derbi

Foto: MN Press

Fudbalski klub Partizan obelodanio je cene sezonskih ulaznica za narednu sezonu, dok će svi oni koji su kupili sezonske ulaznice za prethodnu sezonu, ove dobiti iste potpuno besplatno.

Partizan je objavio cene, najjeftinija sezonska ulaznica je za južnu tribinu - 3000 dinara, dok su istok i zapad 5000, odnosno 6000 dinara.

Sezonske karte će obuhvatiti sve utakmice ovog kluba u narednoj sezoni, tako da će navijači koji kupe sezonsku moći da prate sve Evropske utakmice, sve prijateljske utakmice, prvenstvene i kup utakmice, a takođe će dobiti i pravo preče kupovine.

Popust na sezonske ulaznice će imati studenti i srednjoškolci, odnosno pripadnice lepšeg pola - po 500 dinara.

A takođe će biti u ponudi i Family paket za roditelje koji kupuju karte sebi i deci.

Prodaja sezonskih ulaznica počeće od četvrtka 15. jula na blagajni stadiona Partizana i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

107. večiti derbi

Foto: MN Press

Pored prodaje na blagajni omogućena je i onlajn prodaja preko sajta ticketline, (sve ulaznice kupljene putem interneta mogu se preuzeti na blagajni br.1 stadiona FK Partizan). Nakon izvršenog plaćanja potrebno je poslati fotografiju lične karte na i-mejl office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597.

Omogućena je i rezervacija ulaznica na telefone: 011/2030-570. Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva, a moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije po jedinstenoj ceni od 500 dinara.

Dostava karata:

Dostava karata je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24 časa izvrši uplata na tekući račun. Nakon uplate potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu i ukoliko imate pravo na popust skenirati osnov popusta (stara sezonska, đačka knjižica, indeks) na email office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597.

Uputstvo za uplatu:

Broj žiro računa za uplatu: 250-1450000795770-82

Prilikom uplate obavezno navedite:

1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina,

2) U polje “svrha uplate” upisati SEZONSKA ULAZNICA

3) U polje “Primalac” upisati Ticketing d.o.o

4) U polje “poziv na broj” upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,

5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs

Video: Stanojević o uvođenju VAR-a: Više neće biti penala van 16 ili lopta izađe, a oni vam daju gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limdar

    14. jul 2021 | 19:44

    Cigani baš nas pratite šta vas briga za nas dali ćemo kupiti sezonske karte i koliko. Pobrinite vi kako ćete ukrasti karte za vas jer cigo voli mufte a para ima samo za pivo. Partizan se voli kupujem četiri karte za mene moja dva sina i unika možda vam i to krivo. Ako gledam gledam ako ne to je pomoć mom voljenom Partizanu.

  • 6+4+3=2

    14. jul 2021 | 18:42

    naj verniji ni autobus nemogu da napune

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. jul 2021 | 18:41

    Јел су имали пуно посла да одштампају 150-200 карата...то им неки просек био...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA