≫ 

"Devojka ti je spavala sa igračima Intera i Milana": Kako je Murinjo ubedio zvezdu Reala da raskine

Novi skandal drma Real Madrid jer svakog dana izlaze novi transkripti razgovora Florentina Pereza

  • 0
Jose Mourinho, Žoze Murinjo

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Real Madrida, Florentino Perez nalazi se u problemima jer svakoga dana u javnost isplivavaju novi tajni transkripti njegovog razgovora sa nepoznatim ljudima.

Danima ovaj skandal drma Španiju, jer je Perez tokom razgovora loše pričao o bivšim igračima Reala, Raulu, Ramosu, Ronalda je nazvao bolesnikom i idiotom.

Sada je isplivao novi snimak gde je Perez objašnjavao kako je Murinjo odvojio Mesuta Ozila od devojke lakog morala.

- Ovde je došao sa 21 godinom. On je treća generacija Turčina i tada otkriva Madrid. Nije bilo ničega, nijednog Turčina.  Poslao je devojku kući u Nemačku i promenio način života, zaljubivši se u italijanskog modela iz Milana. Imao je privatni avion, pa bi leteo tamo, seksao se i vraćao se.

Mesut Ozil kuća u Londonu

printscreen: YouTube/RafaStudios

- Onda je jednog dana iznervirao Žozea Murinja, koji je u šali rekao 'Hej Ozile, idiote, da ti kažem nešto kao da sam ti otac, jer je ova devojka s kojom izlaziš spavala sa svima u Interu i Milanu , uključujući trenersko osoblje obe ekipe. Ozil ju je na kraju napustio  - rekao je Perez.

Partizan novu sezonu otvara večeras (21.00) gostovanjem Proleteru u Novom Sadu. Trener Stanojević zadovoljan je prelaznim rokom i pripremama i najavljuje visoke domete svog tima. Kvota na dvojku je 1,25, a na kombinazziju 2&3+ 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA