Sjajan posao Rijeke, prodala reprezentativca BiH za treći najveći iznos u istoriji kluba

Riječani na transferu Lončara mogu inkasirati pet miliona evra

  • 0
stjepan lončar Foto: facebook/nk rijeka

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Rijeke Stjepan Lončar (24) karijeru nastavlja u mađarskom Ferencvarošu, zvanično je potvrdio hrvatski klub na svojim društvenim mrežama.

Najskuplji i ponajbolji igrač Rijeke prodan je Mađarima za četiri miliona evra, a transfer bi sa bonusima mogao da naraste i na pet miliona evra. Ispune li se svi bonusi, Lončarov transfer trebalo bi da bude treći najveći u istoriji riječkoga kluba.

Rekord i dalje drži Andrej Kramarić, koji je 2015. prodan Lesteru za devet miliona evra, dok je Bradarić otišao u Kaljari za 5.9 miliona.

- Dogodilo se sve na brzinu, u isto vrijeme i tužna i srećna vest. Tužna jer odlazim iz Rijeke, a srećna jer čeka me novi izazov. Imao sam uspešne tri godine u Rijeci, dva Kupa Hrvatske, grupu Lige Evrope, jako sam emotivno povezan s klubom. Stekao sam puno prijatelja koji su mi kao porodica. Hvala navijačima na podršci, osećao sam se kao kod kuće - rekao je Lončar na oproštaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA