≫ 

Erik Jirka ima novi klub, peti u poslednje dve i po godine, Zvezdin "promašaj" završio u Španiji

Slovak se obreo u drugoj ligi

  • 8
erik jirka

Foto: MN Press

Slovački fudbaler Erik Jirka ima novi klub, već peti u poslednje dve i po godine.

Fudbaler koji je svojevremeno ostavio sjajan utisak u dresu Spartaka iz Trnave, a to mu je donelo transfer u Zvezdu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa španskim Ovijedom, potvrdio je taj klub.

Ovijedo se takmiči u drugoj ligi Španije.

S obzirom na to da je Jirkaq bio pod ugovorom sa zvezdom, moguće je da su crveno-beli dobili neki novac na ime obeštećenja, mada nema zvanične potvrde te informacije. Zvezda je, podsetimo, Jirku platila Spartaku 750.000 evra.

U međuvremenu, Slovak se nije adaptirao u Zvezdi, pa je većinu vremena pod ugovorom sa beogradskim klubom provodio na pozajmicama. Bio je u niškom Radničkom, Gornjiku i Mirandesu, gde je proveo minulu polusezonu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    18. jul 2021 | 10:04

    Cini mi se da ovaj nije hteo u dil sa licem sa poternice, pa je zato i prosao kako je prosao. Inace odlican igrač, pogotovo za ove linglong uslove

  • AcaFaca

    18. jul 2021 | 10:59

    Mali je odlican igrac i dobar lik. Secam se kada je dosao bas klinac sa fiksnom protezom. Samo nema ko da ga gura u cz. A pokazace kvalitet koji ima. Za nasu ligu je vrhunski igrac ali dzabe...

  • Rasomon

    18. jul 2021 | 12:35

    Jirka je mlad, pozitivan, poslusan, borben, pun snage, zahvalan igrac, koristan u oba pravca, prava radilica, ima i tehniku i strasno je sto nije prvotimac Zvezde!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA