≫ 

Zvezda saznala potencijalne rivale u 3. kolu kvalifikacija za LŠ: UEFA zvanično objavila spisak!

Crveno-beli mogu u Mađarsku, Švedsku, Moldaviju...

  • 30
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde startovali su remijem bez golova sa Vojvodinom u novoj sezoni Superlige, nisu oduševili na polju efikasnosti, pa ih popravni čeka sa Kairatom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a i pre tog duela - saznali su potencijalne rivale u 3. rundi.

UEFA je, naime, objavila sa svog zvaničnog sajta tri para 2. kola kvalifikacija, iz kojih će neko od pobednika na Zvezdu, naravno ako Beograđani prvo reše posao u dvomeču sa Kairatom u svoju korist.

Ukoliko se to desi, Zvezda bi mogla put Mađarske, Moldavije, Švedske, Litvanije, jer su potencijalni rivali pobednici ovih duela u 2. kolu:

Malme/Hjk Helsinki

Ferencvaroš/Žalgiris

Alaškert/Šerif

Možemo slobodno da kažemo da su crveno-beli imali sreće, jer su izbegli ekipe kao što su Kluž, Ludogorec i Legiju na koje će potencijalno ići Dinamo, Olimpijakos i Jang Bojs.

Prve utakmice 3. kola igraće se 3. i 4. avgusta, dok je revanš zakazan za 10. avgust, a vredi pomenuti da će sve ekipe koje se plasiraju u 3. kolo imati obezbeđenu grupnu fazu Lige Konferencija.

UEFA Printskrin: UEFA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    18. jul 2021 | 15:16

    Bez zavaravanja,Ferencvaros i Malme nisu nimalo naivni rivali.

  • VeljaCZV

    18. jul 2021 | 14:53

    Od ovih 6 mogućih protivnika jedino je Ferencvaroš opasan (i to ne mnogo) i Malme je solidna ekipa. Ovo ostalo je realno smešno

  • Mića

    18. jul 2021 | 15:06

    Ako ove ne prođe, pod uslovom da prođe Kairat, znači i da ne vrijedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA